Αυτός ο Σκύλος-Δεινόσαυρος έχει ύψος πάνω από 2 Μέτρα και είναι ο Μεγαλύτερος στον Κόσμο. Απλά δείτε τις Φωτογραφίες του!

March 16, 2021

Αυτός ο Σκύλος-Δεινόσαυρος έχει ύψος πάνω από 2 Μέτρα και είναι ο Μεγαλύτερος στον Κόσμο. Απλά δείτε τις Φωτογραφίες του!

Διαφ.



Συνήθως όταν σκεφτόμαστε μεγάλους σκύλους μας έρχονται στα μυαλό οι γερμανικοί μολοσσοί. Όλοι έχουμε δει έναν τέτοιο σκύλο και σκεφτήκαμε πόσο μεγάλος είναι.




13

Ο Freddy είναι ένας γερμανικός μολοσσός από το Essex της Αγγλίας και δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχει ύψος 2,28 μέτρα και είναι ο ψηλότερος σκύλος του κόσμου. Όταν η Claire Stoneman έφερε τον Freddy σπίτι, ήξερε ότι θα γινόταν μεγάλος, όπως οι περισσότεροι γερμανικοί μολοσσοί.

Ήξερε ότι ο μέσος γερμανικός μολοσσός μπορεί να φτάσει σε βάρος τα 85 κιλά και σε ύψος τα 0,8 μέτρα. Αλλά δεν ήξερε ότι ο Freddy θα ξεπερνούσε κατά πολύ τον μέσο όρο. Ο Freddy είναι 60 εκατοστά πιο ψηλό από την Claire όταν στέκεται στα πίσω πόδια και ζυγίζει πάνω από 90 κιλά.

Πέρσι ανακηρύχτηκε επίσης ο μεγαλύτερος σκύλος του κόσμου από τα ρεκόρ Guinness. Πολλοί αποθαρρύνονται από το τεράστιο μέγεθος του, αλλά η Claire λέει ότι απλά τον αγαπάει.



14

Ο Freddy μένει με την Claire, τα παιδιά της και την αδερφή του, την Fluer. Ο Freddy και η Fluer μαζί καταναλώνουν απίστευτα πολύ φαγητό. Τα αγαπημένα τους σνακ είναι ψητό κοτόπουλο και ψωμί με φιστικοβούτυρο. Η Claire λέει ότι τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ της βγαίνουν πάνω από 15.000 ευρώ το χρόνο.

Στα έξοδα προστίθενται και τα κατεστραμμένα έπιπλα και άλλα αντικείμενα. «Γυρνάω σπίτι και βρίσκω αφρό στο πάτωμα. Αλλά είναι το μωρό μου και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτόν», είπε η Claire. H Claire πλέον περνά τη μέρα της κάνοντας μεγάλους περιπάτους και ταΐζοντας τα δύο τεράστια μωρά της.

15



Οι περίπατοι διαρκούν περίπου 40 λεπτά τη μέρα. Συνήθως βγαίνουν νωρίς το πρωί για να μην τρομάζουν τα μικρότερα σκυλάκια με το μέγεθος του Freddy. Είναι ένα μέτρο ασφαλείας, αφού η Claire δεν θα μπορούσε να τον μαζέψει σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.

Η Claire δεν πιστεύει ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα που μεγαλώνει, αφού έχει ηρεμήσει και προτιμά να κάθεται σπίτι και να χουχουλιάζει με την οικογένεια του.

Credit: shareably.net




Πηγή

Διαβάστε επίσης: