Αποφάσισε να Φωτογραφίσει τις Πατούσες από 20 διαφορετικές Ράτσες σκύλων και ΙΔΟΥ τα Αξιολάτρευτα Αποτελέσματα!

May 21, 2021

Αποφάσισε να Φωτογραφίσει τις Πατούσες από 20 διαφορετικές Ράτσες σκύλων και ΙΔΟΥ τα Αξιολάτρευτα Αποτελέσματα!

Διαφ.



Ο Andrius Burba είναι ένας 24χρονος φωτογράφος με βάση το Βίλνιους της Λιθουανίας. Τα πρότζεκτ Under-cats, Under-rabbits και Under-horse είναι πρότζεκτ που έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν. Πρόκειται για κατοικίδια φωτογραφημένα από κάτω με μαύρο φόντο.




Αυτή την φορά είναι η σειρά των σκύλων. Η φωτογράφιση του πρότζεκτ έγινε έναν χρόνο πριν. Η παρουσίαση του όμως έγινε πρόσφατα μαζί με την έκδοση του αντίστοιχου βιβλίου. Το πρότζεκτ αυτό μπορεί να συγκριθεί με το Under-cats. Οι γάτες είναι πολύ γλυκιές, αλλά οι σκύλοι είναι πιο παιχνιδιάρικοι.

Οι σκύλοι είναι πιο υπάκουοι, κι έτσι ήταν εύκολο για τον φωτογράφο να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες λήψεις. Παρ’όλο που κάποιοι σκύλοι είναι παιχνιδιάρικοι στο έδαφος, άλλαξαν εντελώς πάνω στο γυαλί και στάθηκαν ακίνητοι. Άλλοι δεν έδειξαν να φοβούνται.

Ο φωτογράφος ανακάλυψε δύο πράγματα μέσα από τις φωτογραφίσεις των ζώων: Οι γάτες θεωρούν ότι είναι θεοί, αφού οι άνθρωποι τις ταΐζουν, τις αγαπάνε και τους δίνουν σπίτι. Οι σκύλοι βλέπουν τους ανθρώπους σαν θεούς, αφού τους ταΐζουν τους αγαπάνε και τους δίνουν σπίτι.

Για το πρότζεκτ Under-dogs χρειάστηκε να δημιουργηθεί ειδικό τραπέζι από γυαλί που να αντέχει και μεγαλύτερους σκύλους. Aνάμεσα στα επόμενα σχέδια του καλλιτέχνη είναι και ένα πρότζεκτ με τίγρεις.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το πρότζεκτ Under-dogs:

43

44

45

46

47

48

49



50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60



61

62

63

64

65

66

67

68

69

Πώς σας φάνηκαν;

Credit: boredpanda.com




Πηγή

Διαβάστε επίσης: