Μοιάζουν με όμορφες και ακίνδυνες Πασχαλίτσες αλλά έχουν γίνει ο Φόβος και ο Τρόμος μιας ολόκληρης Περιοχής!

June 8, 2021

Μοιάζουν με όμορφες και ακίνδυνες Πασχαλίτσες αλλά έχουν γίνει ο Φόβος και ο Τρόμος μιας ολόκληρης Περιοχής!

Διαφ.

Διαφ.



Ακόμα και για τους ανθρώπους που μισούν όλα τα είδη των εντόμων, οι πασχαλίτσες σίγουρα θα αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Οι πασχαλίτσες, όχι μόνο φέρνουν καλή τύχη, αλλά είναι πολύ χαριτωμένες και ακίνδυνες. Ακόμη και αν έμπαινε στο σπίτι σας ένα σμήνος από πασχαλίτσες, δεν νομίζω να σας πείραζε.




Στο Κεντρικό Τέξας, πολλοί κάτοικοι αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. Αλλά αντί για πασχαλίτσες, εισβάλλουν στα σπίτια τους ασιατικά σκαθάρια. Αυτά, μοιάζουν πολύ με τις αξιολάτρευτες πασχαλίτσες, δεν είναι όμως καθόλου φιλικές. Ενώ οι πασχαλίτσες είναι εντελώς ακίνδυνες, τα ασιατικά σκαθάρια δαγκώνουν και τρέφονται από τους ανθρώπους.

Αυτά τα ανεπιθύμητα Ιαπωνικά σκαθάρια, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, τη δεκαετία του 1960, για να διώχνουν τα παράσιτα. Τώρα αυτά τα πλάσματα τρομοκρατούν το Τέξας και εισβάλλουν στα σπίτια.

Αυτά τα σκαθάρια, έλκονται από τις φωτεινές επιφάνειες και εμφανίζονται κυρίως το φθινόπωρο. Επειδή ο χειμώνας φέρνει κρύο, τα ασιατικά σκαθάρια ψάχνουν να βρουν ασφαλές καταφύγιο πριν έρθει ο παγετός. Έτσι, βρίσκουν ασφάλεια στα σπίτια και άλλα κτίρια.
Αυτά τα σκαθάρια, όταν είναι μαζεμένα απελευθερώνουν μια βλαβερή οσμή, ενώ επίσης πολλές φορές αφήνουν πίσω τους ένα κίτρινο λεκέ πάνω στις επιφάνειες. Πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγετε κάτι τέτοιο.



Πρόσφατα στο Κάνσας, ένας σκύλος βρέθηκε να έχει 30-40 τέτοια σκαθάρια στο στόμα του. Αυτό το ανακάλυψαν αφού τον πήγαν στον κτηνίατρο, διότι ανησύχησαν με τη συμπεριφορά του. Ο σκύλος είχε σταματήσει να τρώει, κοιμόταν περισσότερο και έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Εάν έχετε και εσείς στο σπίτι σας αυτούς τους δυσάρεστους επισκέπτες, καλό θα ήταν να τους απορροφήσετε με την ηλεκτρική σας σκούπα.



Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:


Credit: Awm




Πηγή

Διαβάστε επίσης: