Η Καλύτερη Διαφήμιση που είδαμε Ποτέ! Μόλις την δείτε κι εσείς θα Θελήσετε αμέσως να Υιοθετήσετε ένα Κατοικίδιο!

June 11, 2021

Η Καλύτερη Διαφήμιση που είδαμε Ποτέ! Μόλις την δείτε κι εσείς θα Θελήσετε αμέσως να Υιοθετήσετε ένα Κατοικίδιο!

Διαφ.



To καταφύγιο ζώων Furkids στην Atlanda έβγαλε μια μοναδική, ξεκαρδιστική διαφήμιση για τις εγκαταστάσεις του.



Η διαφήμιση διακωμωδεί και παίρνει στοιχεία από διαφημίσεις μιας τοπικής επιχείρησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, όπως αυτή η γυναίκα που παριστάνει ότι είναι φουσκωτός σωλήνας.

73

Επίσης, δείχνει έναν πολύ αστείο πωλητή που μιλάει γρήγορα, τον οποίο παίζει ο Paul Preston, αδερφός ενός από τους εθελοντές του καταφύγιου.

74



Ο Preston κάνει αστεία σε όλο το διαφημιστικό και έχει κάποιες τρυφερές στιγμές με τα ζώα.

75

Σε κάποιο σημείο διακωμωδεί και την Sarah McLachlan από τα διαφημιστικά του SPCA με την δική του ακουστική εκδοχή του “In the Arms of an Angel”, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού ξεχνά τα λόγια.

76

Η Samantha Shelton, εκπρόσωπος του Furkinds, είπε ότι σκοπός ήταν να κάνουν κάτι αστείο ώστε να παρακινήσουν τον κόσμο να υιοθετήσει και να στηρίξει τα ζώα τους. Είπε ότι μόλις επέλεξαν τον Preston, το βίντεο χρειάστηκε 30 λεπτά για να γυριστεί και περίπου μία ώρα για να γίνει το μοντάζ. Ο προϋπολογισμός ήταν δύο κονσέρβες γατοτροφής για να ταΐσουν τα ζώα-ηθοποιούς.



Είπε ότι οι αντιδράσεις στο βίντεο είναι απίστευτα θετικές και ότι είχε ως αποτέλεσμα αύξηση στις αιτήσεις για υιοθεσία. Επίσης, είπε ότι ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να επισκεφτούν τα τοπικά καταφύγια ζώων για να υιοθετήσουν ή να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια και υποστήριξη.

77

Αποστολή εξετελέσθη!

Credit: buzzfeed.com




Πηγή

Διαβάστε επίσης: