Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα

January 12, 2021

Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Διαφ.



Η σπαρακτική στιγμή που ένας άντρας εγκαταλείπει τον σκύλο του στην άκρη του δρόμου λίγο πριν τα Χριστούγεννα με το ζώο να προσπαθεί απεγνωσμένο να τον ακολουθήσει έχει προκαλέσει οργή.




Η φιλανθρωπική οργάνωση Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals RSPCA έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τον άντρα που εγκατέλειψε τον σκύλο του την περασμένη Δευτέρα, καθώς η πράξη του έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο

Το βίντεο, που έχει τραβηχτεί περίπου στις 5 τα ξημερώματα, δείχνει ένα αυτοκίνητο να σταματά στην άκρη ενός δρόμου της πόλης Στόουκ ον Τρεντ, στη Βρετανία. Από το όχημα κατεβαίνει ένας άντρας, ο οδηγός, που στο ένα χέρι κρατάει από το λουρί έναν σκύλο, που μοιάζει ράτσας μπουλ τεριέ, και στο άλλο ένα κρεβατάκι.



Στη συνέχεια, αφού διασχίζει τον δρόμο, πετάει το κρεβατάκι στη μέση του δρόμου, κοντά στο πεζοδρόμιο και αφού λύνει τον σκύλο από το λουρί του, αρχίζει να τρέχει πίσω προς το αυτοκίνητο. Ο σκύλος τον ακολουθεί, κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να μπει ξανά στο όχημα, το οποίο περιτριγυρίζει και πηδάει πάνω στην πόρτα. Ο άντρας όμως βάζει μπροστά και απλώς φεύγει, με το ζώο να τρέχει απελπισμένο πίσω από το όχημα.

Τον σκύλο βρήκε να κάθεται μέσα στο κρεβατάκι του, λίγη ώρα αργότερα, ένας περαστικός, που τον πήγε αμέσως σε ένα κτηνιατρείο και τώρα τον έχει αναλάβει η RSPCA. Ο περίπου 2 ετών σκύλος, που τον ονόμασαν Snoop, είναι καλά στην υγεία του και «ένα καλό, φιλικό και αξιαγάπητο αγόρι».



«Πρέπει να δεις το βίντεο για να το πιστέψεις, είναι απλώς φρικτό. Να βλέπεις τον κακόμοιρο σκύλο σε τέτοια εμφανή κατάσταση στρες, να πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο ενώ αυτό απομακρύνεται…σου ραγίζει την καρδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο. Σκανάραμε το τσιπ και βρήκαμε δυο πρώην ιδιοκτήτες στο Μπέρμινγχαμ, αλλά κανείς τους δεν ευθύνεται για την τωρινή εγκατάλειψη», σχολίασε μέλος της οργάνωσης, που έχει απευθύνει δημόσια έκκληση για τον εντοπισμό του άντρα.

Πηγη: .tilestwra.com



Διαβάστε επίσης: