Ισπανός δέχθηκε επίθεση από ταύρο και πέθανε σε φεστιβάλ στο οποίο οι άνθρωποι κυνηγάνε ταύρους για να διασκεδάσουν

Ισπανός δέχθηκε επίθεση από ταύρο και πέθανε σε φεστιβάλ στο οποίο οι άνθρωποι κυνηγάνε ταύρους για να διασκεδάσουν

Διαφ.
Loading...  

Ένας Ισπανός πέθανε μετά από επίθεση που δέχθηκε από ταύρο σε ένα φεστιβάλ που έλαβε χώρα στη νοτιοδυτική Ισπανία το σαββατοκύριακο.

Ένα βίντεο δείχνει τον άντρα να πανικοβάλλεται καθώς ο θυμωμένος ταύρος τον σπρώχνει επανειλημμένα σε έναν τοίχο με τα κέρατα του.

Ο άντρας ήταν ένας από τους δεκάδες συμμετέχοντες στο ετήσιο Toro del Aleluya, ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή του Πάσχα στο Arcos de la Frontera in Cadiz της Ανδαλουσίας από το 1784.

Στο βίντεο, ο ταύρος φαίνεται να κυνηγάει έναν δρομέα με ένα κόκκινο φούτερ και να του επιτίθεται μέσα σε ένα στενό δρόμο.Ο άντρας προσπαθεί να αποφύγει τον ταύρο, αλλά το οργισμένο ζώο τον χτυπάει και τον παγιδεύει μπροστά από μια πόρτα ενός γκαράζ.

Στο βίντεο, ο ταύρος φαίνεται να επιτίθεται στον άνδρα στην είσοδο του γκαράζ αρκετές φορές στο σώμα και τα πόδια.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Jerez de la Frontera με σοβαρούς τραυματισμούς και πέθανε λίγο αργότερα.

Ένας άλλος άντρας υπέστη τραυματισμούς στο άνω μέρος του σώματός του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Cadiz , όπου παραμένει σε «σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση».

Ο αποθανών ήταν περίπου 50 ετών.Ο δήμαρχος Isidoro Gambin εξέφρασε την «υποστήριξη και την αγάπη του» προς τους φίλους και την οικογένεια του νεκρού.

διαφορετικό
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...