Υιοθέτησαν σκύλο και όταν πήγαν σπίτι τον μαγείρεψαν και τον έφαγαν [βίντεο]

September 1, 2021

Υιοθέτησαν σκύλο και όταν πήγαν σπίτι τον μαγείρεψαν και τον έφαγαν [βίντεο]

Διαφ.

Διαφ.




Μια απάνθρωπη πράξη έκανε ένα ζευγάρι από τη Ρωσία που υιοθέτησε ένα σκυλί από καταφύγιο, καθώς, αφού επέστρεψαν στο σπίτι, το σκότωσε και το έφαγε.




Το ζευγάρι πήγε στο καταφύγιο ζώων, υποστηρίζοντας ότι ψάχνει να υιοθετήσει σκύλο και η Νίκα, όπως λεγόταν το άτυχο σκυλί, πήγε κοντά τους. Ο άνδρας και η γυναίκα κατάφεραν να πείσουν τους εργαζόμενους πως την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή που την είδαν και έτσι την πήραν μαζί τους στο σπίτι.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι εθελοντές του καταφύγιου επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού για να δουν αν είναι όλα καλά με το σκυλί.

Μια από τους εθελοντές, η Ekaterina Valyus, είπε ότι μύρισε το μαγειρεμένο κρέας φτάνοντας στο σπίτι τους στο Sakhalin, ένα νησί στην ανατολική ακτή της Ρωσίας.

«Όταν έφτασα, μύριζα τηγανητό κρέας», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως στη συνέχεια είδε μαλλιά και κομμάτια του σκύλου στην βεράντα, αναφέρει η Daily Mail.



«Τα υπόλοιπα ήταν στη σόμπα», εξήγησε.

Καταλαβαίνοντας πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά, ρώτησε σχετικά το ζευγάρι, οι οποίοι αρνήθηκαν πως είχαν κάνει το οτιδήποτε στο σκυλί. Αφότου κατέφτασε η αστυνομία, όμως, αναγκάστηκαν να παραδεχθούν το έγκλημα.

Όσον αφορά τα στοιχεία τους, στην δημοσιότητα έχει δοθεί μόνο το μικρό όνομα της γυναίκας, η οποία λέγεται Galina, ενώ το όνομα του άνδρα δεν δημοσιοποιήθηκε.



«Ήρθαν και είπαν ότι αγάπησαν το σκυλί. Η γυναίκα μας έδωσε τα στοιχεία της για την υιοθεσία και το βράδυ το έφαγαν!», δήλωσε η υπεύθυνη του καταφύγιου ζώων, μη μπορώντας να πιστέψει την πράξη του ζευγαριού.

«Η Galina παραδέχθηκε ότι το σκότωσαν και το έφαγαν και φαινόταν σαν να μην ντρέπεται καθόλου γι’ αυτό. Μάλιστα μας είπε ότι κανείς δεν θα με βάλει φυλακή για ένα σκυλί!», πρόσθεσε.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: