Νεαρό μοντέλο κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά κουτάβι

January 31, 2021

Νεαρό μοντέλο κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά κουτάβι

Διαφ.



 




 

Ένα μοντέλο το οποίο κατηγορείται ότι διέγειρε σεξουαλικά έναν σκύλο κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης, λέει ότι είναι το πραγματικό θύμα της υπόθεσης.

Η Deyana Mounira φωτογραφιζόταν δίπλα σε μια πισίνα όταν ο σκύλος, ο Hef, την πλησίασε και άρχισε να της κάνει “παιχνίδια.”

Η Mounira κατηγορείται σήμερα από τον Tony Toutouni, τον ιδιοκτήτη του κουταβιού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι διέγειρε σεξουαλικά τον σκύλο του παίζοντας με τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με την αγωγή που έκανε ο Toutouni, η Mounira “άρχισε να παίζει με τον Hef αγγίζοντας τα γεννητικά όργανά του και αυνανίζοντάς τον.”



Αλλά το μοντέλο επιμένει ότι ο Toutouni ήταν αυτός που την παρενοχλούσε, ενθαρρύνοντας τον σκύλο του να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ΤΜΖ, ο Toutouni ακούγεται να λέει πράγματα όπως: «μετακίνησε τον πισινό σου και αφήστε τον να τον μυρίσει» ενώ παρέπεμπε το σκύλο του να της επιτεθεί.

Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι ο Tony την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ενώ προσπάθησε να εισέλθει στο δωμάτιό της.



“Θέλω ο κόσμος να ξέρει πως άνθρωποι όπως ο Tony θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα θύματά τους με όποιον τρόπο μπορούν και δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε σεξουαλικές και ακατάλληλες πράξεις,” είπε το νεαρό μοντέλο.

Ο Toutouni, ο οποίος είναι ένας Ιρανός επιχειρηματίας με έδρα το Λος Άντζελες, δεν έχει σχολιάσει τον ισχυρισμό της Mounira ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ την κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση και της ζητά 1,3 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση για ηθική βλάβη.

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: