Κουτάβι βρέθηκε παρατημένο στην άκρη ενός δρόμου με τα μάτια και το στόμα του κολλημένα με ισχυρή κόλλα

Κουτάβι βρέθηκε παρατημένο στην άκρη ενός δρόμου με τα μάτια και το στόμα του κολλημένα με ισχυρή κόλλα

Διαφ.
Loading...  

Ένα κουτάβι βρέθηκε με το στόμα του και τα μάτια του κολλημένα ενώ η περίπτωσή του ήταν από τις χειρότερες περιπτώσεις σκληρότητας ενάντια στα ζώα που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ. 

Ένα καταφύγιο ζώων στο Κάνσας με το όνομα Beauties and Beasts Inc, δημοσίευσε φωτογραφίες στο Facebook του οχτώ μηνών ημίαιμου Jack Russell με Terrier λέγοντας ότι το κουτάβι βρέθηκε ξαπλωμένο στην άκρη του δρόμου με τα μάτια και το στόμα του κολλημένα.

Το άτυχο κουτάβι βρέθηκε με πληγές από την κόλλα στα μάτια του, στα χείλη του, και μεγάλους μώλωπες στην κοιλιά του.

Το καταφύγιο ζώων θέλει δικαιοσύνη για το κουτάβι και καλεί τον κόσμο για βοήθεια για να συλλάβει τον κακοποιό.“Αυτή ήταν μια σκόπιμη πράξη και όποιος επιτέθηκε στο κουτάβι θα συνεχίσει το πρότυπο της κακοποίησης σε άλλα ανήμπορα ζώα,” λέει η ανακοίνωση του καταφυγίου.

“Δεν έχει φωνή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είστε η μόνη ελπίδα του.”

Όταν το κουτάβι εισήχθη στο καταφύγιο των ζώων, ένας κτηνίατρος είπε ότι πίστευε ότι ο σκύλος μπορεί να είχε μείνει με τα μάτια και το στόμα του κολλημένα για 24-48 ώρες.”

“Αυτό το γλυκό μωρό δεν ζήτησε να μείνει στα χέρια κάποιου που επέλεξε να το βλάψει σκόπιμα και να το αφήσει να πεθάνει.”“Είναι τυχερό που είναι ζωντανό και θα γίνει καλά σύντομα.”

Επίσης, προσφέρεται αμοιβή σε όποιον βοηθήσει να πιάσουν τον κακοποιό ενώ οι αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν για τον δράστη.

διαφορετικό
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...