Άντρας έκανε σεξ με το κουτάβι του και τραβούσε βίντεο για να ξεπεράσει τη θλίψη του όταν έχασε την σύντροφο του

February 5, 2021

Άντρας έκανε σεξ με το κουτάβι του και τραβούσε βίντεο για να ξεπεράσει τη θλίψη του όταν έχασε την σύντροφο του

Διαφ.



 




 

Ένας διεστραμμένος άντρας που είχε καταγράψει σε βίντεο τον εαυτό του την ώρα που είχε σεξουαλική επαφή με το κουτάβι του, φυλακίστηκε για 21 μήνες.

Ο 51χρονος Nick Tyson φυλακίστηκε για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά το δικαστήριο του έδωσε τη δυνατότητα να μπορέσει να αποκτήσει σκυλιά στο μέλλον.

Στο δικαστήριο ακούστηκε επίσης ότι είχε χάσει πρόσφατα την επί 23 χρόνια σύντροφό του και «προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη θλίψη του» όταν έκανε σεξ με το κατοικίδιο ζώο του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα βίντεο μετά την επίσκεψή τους στο σπίτι του Tyson τον περασμένο Αύγουστο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης ότι είχε μοιραστεί εικόνες παιδιών μέσω του διαδικτύου και ότι διέθετε βίντεο και με άλλα ζώα.

Ο Tyson, από το Stoke Golding του Warwickshire, κρίθηκε ένοχος για κατοχή απερίγραπτων εικόνων με παιδιά και για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Την Τετάρτη, ο 51χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Ο δικαστής Richard Griffith-Jones δήλωσε: “Σε μια περίοδο μοναξιάς, δημιουργήσατε μια αηδιαστική κατάσταση για να παρακολουθείτε αθώα παιδιά να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά και ζώα που αντιμετωπίζονται με βάναυσο τρόπο.”



“Οι πράξεις σας ήταν εντελώς διεστραμμένες.”

“Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητά σας να παρακολουθήσετε αυτές τις εικόνες βοηθά στην ανάπτυξη μιας αγοράς που εκμεταλλεύεται αθώα παιδιά.”

“Οι πράξεις σας είχαν ως αποτέλεσμα τα παιδιά αυτά είναι να ταπεινωμένα και πληγωμένα, ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταστραφούν εντελώς ζωές τους.”

“Η τελευταία κακοποίηση αφορά ζώα. Η κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος σας ήταν τρομερή.”

“Η διεστραμμένη σκέψη σας φαίνεται όχι μόνο από την καταγραφή των πράξεών σας με το σκυλί σας, αλλά και από το πορνογραφικό υλικό που είχατε με άλλα ζώα.”

“Μπορώ να σας απαγορεύσω να έχετε στο μέλλον κατοικίδιο, αλλά οι κατηγορίες δεν μου επιτρέπουν να το κάνω αυτό.”

Ο εισαγγελέας Marc Davies δήλωσε πως όταν τα αδικήματα ήρθαν στο φως και η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Tyson, η έρευνα που έκανε δεν οδήγησε σε κανένα συμπέρασμα.

Αλλά όταν είδαν το κινητό του τηλέφωνο και παρατήρησαν μερικά μηνύματα που «δημιούργησαν ανησυχίες», κατέλαβαν όλες τις ηλεκτρονικές του συσκευές.



Όταν εξέτασαν το τηλέφωνο, τον υπολογιστή και τις άλλες συσκευές του Tyson, οι αξιωματικοί βρήκαν σ’ αυτά ανήθικες εικόνες παιδιών.

Υπήρχαν επίσης ενδείξεις ότι ο ίδιος μοιραζόταν κάποιες από τις εικόνες του, αναρτώντας τες σε μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, υπήρχαν 11 ακραίες πορνογραφικές εικόνες που αφορούσαν ζώα – δύο εκ των οποίων έδειχναν τον Tyson να έχει σεξουαλική επαφή με τον σκύλο του Coco.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Delroy Henry, δήλωσε: “Ξέρει ότι αυτό που έκανε είναι αηδιαστικό.”

Ο κ. Henry είπε ότι ο Tyson έγινε «κάπως μοναχικός» από τότε που έχασε την επί 23 χρόνια σύντροφό του από καρδιακή προσβολή.

Και πρόσθεσε: “Δεν δέχεται ότι αυτό έγινε για σεξουαλική ικανοποίηση.”

“Αλλά νομίζω ότι τώρα θα το παραδεχτεί ακόμα κι αν ξεκίνησε σε μια προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τη θλίψη του.”

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: