Σκύλος οδηγός πηγαίνει την ιδιοκτήτριά του σε Pet Shop για να του ψωνίσει λιχουδιές

February 2, 2021

Σκύλος οδηγός πηγαίνει την ιδιοκτήτριά του σε Pet Shop για να του ψωνίσει λιχουδιές

Διαφ.



Ένας σκύλος-οδηγός έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο αφού οδηγεί συχνά την ιδιοκτήτριά του σε ένα Pet Shop προκειμένου να του αγοράσει μερικές απολαυστικές λιχουδιές.




Η 20χρονη φοιτήτρια Danielle Sykora, πηγαίνει στο Νιου Τζέρσεϊ κάθε Σαββατοκύριακο με τον σκύλο της, τον Thai. Μερικές φορές, αυτές οι βόλτες περιλαμβάνουν περπάτημα στο πάρκο ή δύο στο τοπικό εμπορικό κέντρο, όπου ο πατέρας της Danielle άρχισε να παρατηρεί ένα αστείο πράγμα που συνέβαινε κάθε φορά που περπατούσαν έξω από ένα συγκεκριμένο κατάστημα.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η μεγαλύτερη αδελφή της Danielle, η 22χρονη Michele, πήγε μαζί τους στην καθιερωμένη τους βόλτα, και καθώς η ομάδα πλησίαζε ένα κατάστημα με το όνομα «Cool Dog Gear», ο πατέρας των κοριτσιών είπε στην Michele να παρατηρήσει τις κινήσεις του κουταβιού.

“Την επόμενη φορά που πήγαμε σε εκείνο το εμπορικό κέντρο, ήμουν μαζί τους και ο μπαμπάς μου μου είπε: ‘Τελευταία φορά που ήμασταν εδώ, ο Thai πλησίασε στο Pet Shop, γι’ αυτό ας δούμε αν θα το κάνει ξανά,” είπε η Michele στο BuzzFeed.

Καθώς η Michele και ο σκύλος της πλησίασαν το κατάστημα, ο Thai άρχισε να κάνει “χαρές” στην ιδιοκτήτριά της καθώς πλησίαζαν στην είσοδο του Pet Shop.

Ευτυχώς, η Michele κατέγραψε τη χαρούμενη στιγμή με τη φωτογραφική της μηχανή καθώς παρακολουθούσε την αδελφή της να οδηγείται απευθείας στο κατάστημα.



Η Michele μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter, γράφοντας: “Ο σκύλος- οδηγός της αδελφής μου πάντοτε την οδηγεί σ’ αυτό το κατάστημα χωρίς εκείνη να το καταλαβαίνει εγκαίρως. Γι’ αυτό αγαπώ τα σκυλιά.”

“Μερικές φορές μου δείχνει μέρη που του αρέσουν,” είπε η Danielle. “Θα μου δείξει τα Starbucks, γιατί ξέρει ότι μου αρέσει να πηγαίνω στο Starbucks και θα μου δείξει και το Pet Shop, γιατί του αρέσουν οι λιχουδιές.”

Το βίντεο του Thai έγινε γρήγορα viral, με το βίντεο της Michele να έχει κοινοποιηθεί πάνω από 130.000 φορές με τους χρήστες του διαδικτύου να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

“Αυτό το βίντεο είναι το πιο γλυκό που έχω δει ποτέ,” είπε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Το βίντεο ενέπνευσε επίσης άλλους ιδιοκτήτες σκύλων να μοιραστούν τις δικές τους εκπληκτικές ιστορίες.



“Κλασική συμπεριφορά σκύλων- οδηγών!” έγραψε μία άλλη χρήστης. “Ο Lyric προσπαθεί πάντα να με πείσει να πάμε στο πάρκο.”

“Ο δικός μου σκύλος όταν πάμε στο σούπερ μάρκετ με οδηγεί στο διάδρομο με τις σκυλοτροφές,” είπε μία χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε “Εμένα ο δικός μου κάνει μόνος του φιγούρες για να κερδίσει λιχουδιές!”

διαφορετικό

 




Πηγή

Διαβάστε επίσης: