Γεννήθηκε γατάκι με δύο πρόσωπα, τρία μάτια, δύο μύτες και δύο στόματα

February 8, 2021

Γεννήθηκε γατάκι με δύο πρόσωπα, τρία μάτια, δύο μύτες και δύο στόματα

Διαφ.



 




Ένα μικρό γατάκι, μόλις 11 ημερών, η Bettie Bee, γεννήθηκε με δύο πρόσωπα και κατέρριψε τα προγνωστικά των κτηνιάτρων ότι δε θα επιβιώσει. Το γατάκι έχει τρία μάτια, δύο στόματα και δύο μύτες και οι φωτογραφίες της έσπασαν κάθε ρεκόρ απήχησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Για την ακρίβεια έχει γίνει παγκόσμια σούπερ σταρ, με χιλιάδες ακολούθους σε facebook και instagram να παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξη της υγείας της.

Η μικρούλα γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου, μαζί με δύο άλλα γατάκια που είναι φυσιολογικά και κατάφερε τελικά να επιβιώσει. Βέβαια, χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που τη διέσωσε και τυχαίνει να είναι ειδικός στη φροντίδα ζώων με ιδιαιτερότητες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο φροντιστής, έπρεπε η γατούλα να τρώει κάθε δύο ώρες μέσα από έναν ειδικό σωλήνα, γιατί και τα δύο της στόματα οδηγούν στο στομάχι. Το μεσαίο της μάτι έχει ανοίξει μέχρι στιγμής, ενώ τα άλλα δύο παραμένουν ακόμη κλειστά.



Είπε ότι το γατάκι αυτό είχε τρομερή θέληση για ζωή και είναι τόσο μοναδικό, που ο ίδιος έκανε τα πάντα για το κρατήσει ζωντανό.

Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει θαυμάσια και δεν χρειάζεται κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα γατάκια, αν εξαιρέσουμε φυσικά το θέμα της σίτισης που γίνεται με τα σωληνάκια.



Αυτές οι γάτες είναι εξαιρετικά σπάνιες και συνήθως πεθαίνουν αμέσως μετά τη γέννησή τους. Αυτή η γατούλα όμως έχει δώσει πολλά ελπιδοφόρα σημάδια ότι θα καταφέρει να ζήσει και να μεγαλώσει.

Είναι πολύ νωρίς για να δούμε αν η Bettie Bee θα ζήσει όσο η διάσημη γάτα Janus Frankenlouie, που έγινε 15 ετών, ο φροντιστής της ελπίζει ότι θα ακολουθήσει τα βήματά της.


διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: