Σκύλος δακρύζει λίγο πριν πεθάνει όταν δηλητηριάστηκε από κλέφτες στην προσπάθεια του να σώσει τους ιδιοκτήτες του

February 12, 2021

Σκύλος δακρύζει λίγο πριν πεθάνει όταν δηλητηριάστηκε από κλέφτες στην προσπάθεια του να σώσει τους ιδιοκτήτες του

Διαφ.



Τα σκυλιά είναι πιστά και ενστικτωδώς προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες τους σε περίπτωση κινδύνου. Ορισμένα σκυλιά έχουν φτάσει σε σημείο να τραυματιστούν στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τους ιδιοκτήτες τους.




Ο Achy Wijaya, ο οποίος ζει στη Merauke της Ινδονησίας, ξύπνησε ένα πρωί και σοκαρίστηκε μ’ αυτό που είδε. Ο πιστός σκύλος του, που γάβγιζε για κάποιο λόγο κατά τη διάρκεια της νύχτας, βρέθηκε νεκρός στην αυλή του.

“Δεν κατάφεραν να μας κλέψουν γιατί το σκυλί μας συνέχισε να γαβγίζει. Το καταλάβαμε μόνο όταν βγήκαμε από το σπίτι το πρωί. Είδαμε ότι ο σκύλος μας είχε δηλητηριαστεί από τους κλέφτες,” είπε ο Achy.

©Facebook | Achy Wijaya

Κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας, μια συμμορία των κλεφτών σχεδίαζε για να ληστέψει το σπίτι του Achy. Η οικογένεια κοιμόταν όταν ξαφνικά ο σκύλος τους άρχισε να γαβγίζει δυνατά, προσπαθώντας ξέφρενα να προειδοποιήσει την οικογένεια. Κανένας, όμως, από την οικογένεια δεν έδωσε προσοχή στον πιστό σκύλο τους, νομίζοντας ότι είχε εντοπίσει μια γάτα ή κάτι άσχετο μέσα στη νύχτα, αλλά ξαφνικά ο σκύλος σταμάτησε να γαβγίζει.



Όταν ο Achy ξύπνησε το επόμενο πρωί για να δει τον σκύλο του τον βρήκε με το στόμα γεμάτο αφρούς, και τότε συνειδητοποίησε γιατί ο σκύλος του έκανε τόση φασαρία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο Facebook, περιέγραψε το τι συνέβη: «Θέλαμε να τον πάμε στον κτηνίατρο, αλλά ζούμε στην Παπούα και ο κτηνίατρος εδώ συνήθως ασχολείται μόνο με ζώα αγροκτήματος. Εκτός αυτού, ήταν Κυριακή και η κλινική του κτηνιάτρου ήταν κλειστή.”

©Facebook | Achy Wijaya

«Προσπαθήσαμε να του αφαιρέσουμε το δηλητήριο κάνοντας το σκύλο μας να πιει γάλα. Δοκιμάσαμε επίσης λάδι και λίγο γάλα καρύδας. Δυστυχώς, δεν έκαναν τίποτα…”



Ο καταρρακωμένος Achy αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο με τον δηλητηριασμένο σκύλο του για να θυμάται για πάντα τη θυσία του, πριν τον θάψει στην αυλή που ζούσε.

Το παρακάτω βίντεο, που δημοσιεύτηκε από την σελίδα του Achy στο Facebook, δείχνει τις τελευταίες στιγμές του πιστού σκύλου του. Η θλιβερή σκηνή χρησιμεύει επίσης για να υπενθυμίσει στους ιδιοκτήτες σκυλιών να προσέχουν τις προειδοποιήσεις του κατοικίδιου ζώου τους.

Πηγή: diaforetiko.gr



Διαβάστε επίσης: