Ο ιδιοκτήτης αυτού του σκύλου δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του. Τώρα κινδυνεύει να πεθάνει εξαιτίας του…

February 23, 2021

Ο ιδιοκτήτης αυτού του σκύλου δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του. Τώρα κινδυνεύει να πεθάνει εξαιτίας του…

Διαφ.



Τα Dogo Argentino είναι μία ράτσα που αναπτύχθηκε στην Αργεντινή κυρίως για το κυνήγι. Είναι ένα πολύ κοινωνικό σκυλί και πολύ σπάνια θα επιτεθεί σε ανθρώπους ή άλλα κατοικίδια. 




33

Αλλά εξαιτίας της φήμης του σαν σκυλί μάχης, θεωρείται επικίνδυνο σε κάποιες χώρες και γι’αυτό είναι απαγορευμένο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Δανία, όπου η ράτσα αυτή είναι απαγορευμένη. Εάν βρουν οι αρχές έναν τέτοιο σκύλο, η ποινή είναι θάνατος.

34

Ο Giuseppe, ένας Ιταλός σεφ, το έμαθε αυτό με τον δύσκολο τρόπο. Δεν ήξερε αυτούς τους νόμους και έφερε το αγαπημένου του σκυλί, Iceberg, στην Δανία μαζί του. Δεν υπήρχε πρόβλημα στο αεροδρόμιο αλλά κάτι πολύ λάθος συνέβη στο ταξίδι του.



Η αστυνομία πρόσεξε τον Iceberg ενώ γάβγιζε σε ένα άλλο σκυλί στον δρόμο και τότε τον απομάκρυναν από τον Giuseppe. Τώρα, τον έχουν κλειδωμένο σε ένα κυνοτροφείο στην Κοπεγχάγη όπου περιμένουν να του κάνουν ευθανασία.

35

Μία σκληρή μοίρα, παράλογη και εντελώς άδικη για τον σκύλο και τον ιδιοκτήτη του. Ο Giuseppe δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός πως θα χάσει τον σκύλο του.



Έτσι, έκανε μία αναφορά για να σώσει την ζωή του σκύλου του. Το μεγάλωσε με τόση αγάπη, φροντίδα και στοργή που δεν μπορεί να το αφήσει έτσι απλά να πεθάνει. Δεν έχει μείνει πολύς χρόνος… μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε να πάρει το σκυλί του στο σπίτι!

Credit: hefty.co




Πηγή

Διαβάστε επίσης: