Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κίνα έκλεψε και σκότωσε οκτώ κατοικίδια σκυλιά με τόξο για να φτιάξει σούπα σκύλου για το εστιατόριο του

February 18, 2021

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κίνα έκλεψε και σκότωσε οκτώ κατοικίδια σκυλιά με τόξο για να φτιάξει σούπα σκύλου για το εστιατόριο του

Διαφ.



 




Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κίνα καταδιώχθηκε από μια ομάδα εξοργισμένων ιδιοκτήτων σκύλων αυτή την εβδομάδα, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι έκλεψε και σκότωσε τα κατοικίδια ζώα τους.

Ο εστιάτορας, Du, δήλωσε ότι σκότωσε τα σκυλιά με τόξο γιατί ήθελε να φτιάξει σούπα σκύλου, μια σπεσιαλιτέ για το εστιατόριο του.

Σώματα οκτώ νεκρών σκυλιών βρέθηκαν στο πορτμπαγκάζ του Volkswagen του Du, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από την καταδίωξη των ιδιοκτητών τους και εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αφού είχαν συνειδητοποιήσει ότι τα κατοικίδια ζώα τους είχαν κλαπεί, οι ιδιοκτήτες των σκυλιών μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο για να κυνηγήσουν τον ύποπτο, στην περιοχή Yichang της επαρχίας Hubei.

Το κυνηγητό έχει καταγραφεί από μια κάμερα παρακολούθησης γύρω στις 8:30 π.μ. της 13ης Σεπτεμβρίου.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία απέστειλε αξιωματικούς σε κοντινούς δρόμους για να αναζητήσουν τον ύποπτο για την κλοπή των σκυλιών.

Οι αξιωματικοί αργότερα βρήκαν ένα μαύρο Volkswagen εγκαταλειμμένο στην άκρη ενός δρόμου, με τον έναν αριστερό τροχό βγαλμένο απ’ τη θέση του.



Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο μπροστά από ένα συγκρότημα κατοικιών. Είχε σοβαρές ζημιές, με πολλά σημάδια στην αριστερή πόρτα.

Η αστυνομία έψαξε το αυτοκίνητο και βρήκε οκτώ νεκρά σκυλιά στο πορτμπαγκάζ του.

Μετά την έρευνα των στοιχείων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, η αστυνομία διαπίστωσε ότι το όχημα ανήκε στον Du.

Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες, όμως ο Du πήγε μόνος του στο τμήμα την ίδια μέρα, στις 14:00 .

Ο Du εξήγησε ότι είχε ένα εστιατόριο και πως το κρέας του σκύλου ήταν το πιάτο που είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση στο μαγαζί του, οπότε αποφάσισε να μαζεύει περισσότερα σκυλιά για να προσελκύει περισσότερους πελάτες.

Ο Du είπε στην αστυνομία ότι ήταν στο αυτοκίνητο με τη σύζυγό του, την Wang, στις 4 π.μ.

Χρησιμοποίησε ένα τόξο για να σκοτώσει τα σκυλιά και η γυναίκα του πρόσεχε να μην τους δει κανείς. Στη συνέχεια έβαλε τα σώματα των σκύλων στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και τράπηκε σε φυγή.



Η ομάδα δικαιωμάτων των ζώων PETA Asia εξέφρασε τις ανησυχίες της για το γεγονός ότι πολλά σκυλιά στην Κίνα θανατώνονται για «απάνθρωπους σκοπούς».

Ο Keith Guo, εκπρόσωπος τύπου της PETA Asia, δήλωσε στη MailOnline ότι υπάρχουν αναφορές που δείχνουν ότι «εκατομμύρια σκυλιά σκοτώνονται κάθε χρόνο για το κρέας και το δέρμα τους».

«Εκτός από αυτά τα οκτώ σκυλιά, δεν ξέρουμε πόσα άλλα ζώα έχουν δηλητηριαστεί μέχρι θανάτου για τη σάρκα τους,» είπε.

Η χώρα έχει επίσης κατηγορηθεί ότι επιτρέπει σε φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος να διεξάγεται κάθε χρόνο στην πόλη Yulin της επαρχίας Guangxi στη Νότια Κίνα.

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: