Βρήκε αυτό το βαριά τραυματισμένο σκυλί στο δρόμο… Αυτό που ακολούθησε όμως στη συνέχεια θα σας κάνει να ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ!

Βρήκε αυτό το βαριά τραυματισμένο σκυλί στο δρόμο… Αυτό που ακολούθησε όμως στη συνέχεια θα σας κάνει να ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ!

Διαφ.
Loading...Ενώ περπατούσε στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ, η Amanda Χο Min-Ching και οι φίλοι της, παρατήρησαν αυτό το μόνο, τραυματισμένο και κακόμοιρο σκυλί.Αντί να στρέψουν την πλάτη τους από αυτήν την τραγική κατάσταση, φώναξαν και συγκέντρωσανν με άλλους ντόπιους για να μεταφέρουν αυτή τη γλυκιά θηλυκή σκυλίτσα σε ένα κτηνιατρικό κέντρο έκτακτης ανάγκης.

Την ονόμασαν Barry, και καθώς λάμβανε φροντίδα στο κτηνιατρείο, η Min-Ching βοήθησε να οργανωθεί ηλεκτρονικά μέσω των social media η ανάγκη για επείγουσα βοήθεια για την Barry.Προσοχή: οι παρακάτω εικόνες είναι αρκετά σκληρές!Υπέφερε από εκτεταμένα τραύματα και πρησμένη γλώσσα.
47
Γνωρίζοντας ότι η καημένη σκυλίτσα είχε ένα μακρύ δρόμο ανάκαμψης μπροστά της (και τους ιατρικούς λογαριασμούς που έρχονται μαζί με αυτό), η Min-Ching και οι φίλοι της που έχει οργάνωσαν μια ομάδα στο Facebook με την ελπίδα να λάβουν δωρεές για να γιατρέψουν τη σκυλίτσα.
48
Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για περισσότερους από 3.000 ξένους να ενταχθούν στην ομάδα και να μαζέψουν σχεδόν $ 22.000 από δωρεές για λογαριασμό της.
49
Με τη βοήθειά τους, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη εγχείρηση και πάει καλά.
50
Η Barry δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ακόμη, αλλά με τόσους πολλούς ανθρώπους στο πλευρό της, είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει μεγάλες ελπίδες να τα καταφέρει.
51
Παρά τα τραύματα που έφεραν την Barry σε αυτή την θλιβερή κατάσταση, είναι συγκινητικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τα πλάσματα που δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...