Υιοθέτησε έναν αδέσποτο σκύλο αλλά ήταν συνέχεια νευρικός και επιθετικός. Όταν η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε τον λόγο, Πάγωσε!

February 15, 2021

Υιοθέτησε έναν αδέσποτο σκύλο αλλά ήταν συνέχεια νευρικός και επιθετικός. Όταν η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε τον λόγο, Πάγωσε!

Διαφ.



Ένα σκυλί που κανείς δεν ήθελε και παρά λίγο να του γίνει ευθανασία, ειδοποίησε τον νέο ιδιοκτήτη και τη γειτονιά της για μια πιθανή επικίνδυνη διαρροή αερίου.




«Η σκυλίτσα μας είναι ηρωίδα, επειδή δεν γνωρίζουμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας Kailey, η Suzy Chandler.

H Kailey στο παρελθόν, εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο από την προηγούμενη οικογένειά της. Όμως όσο περισσότερο καιρό περνούσε η Kailey μόνη της σε απομόνωση στο καταφύγιο, τόσο πιο επιφυλακτική γινόταν με τους ανθρώπους.

Ευτυχώς μια οικογένεια αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στην Kailey, καθώς ο χρόνος της εκεί πλησίαζε στο τέλος, καθώς είναι πρακτική στα καταφύγια ζώων της Αμερικής να γίνεται ευθανασία στα ζώα που μένουν στα αζήτητα.

«Η ιστορία της με τα όσα έχει περάσει, μας συγκίνησε και πιστεύαμε ότι θα είμαστε οι τέλειοι άνθρωποι γι ‘αυτήν», δήλωσε η Chandler.

Καθώς περνούσαν οι μέρες, η Kailey αποδεχόταν σιγά σιγά τους νέους της ιδιοκτήτες. Η Suzy παρακολούθησε περήφανα, καθώς η Kailey άρχισε να δένεται με το άλλο της σκυλί και σιγά-σιγά άρχισε να δείχνει αγάπη προς τους ανθρώπους.

Παρά την πρόοδό της, ήταν ξεκάθαρο ότι η Kailey εξακολουθούσε να διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις για τους ανθρώπους – τις περισσότερες φορές απέφευγε την ανθρώπινη επαφή. Αυτός είναι ο λόγος που η Suzy ήταν τόσο έκπληκτη, όταν η Kailey άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα ένα βράδυ.



«Ξαφνικά άρχισε να γαβγίζει και να μας κοιτάζει και να γρυλίζει, σαν να προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή μας,» δήλωσε η Chandler.

Η Chandler είπε ότι έβγαλε την Kailey στην αυλή και αμέσως έτρεξε προς κάποια κατεύθυνση.

«Με τράβηξε απευθείας στην αυλή,» δήλωσε η Chandler. «Αμέσως μύρισα φυσικό αέριο και ένα σφυριχτό ήχο.»

Ανησυχώντας για την ασφάλειά τους και τη συνοικία DeKalb County, η Chandler κάλεσε την πυροσβεστική.

«Δεν ήθελα να το αφήσω έτσι και να χαθούν ανθρώπινες ζωές, είναι μια επικίνδυνη κατάσταση,» δήλωσε η Chandler.



Η Chandler ελπίζει ότι η ιστορία της Kailey θα εμπνεύσει άλλους να υιοθετήσουν ζώα από καταφύγια.

«Αν έχετε το χώρο και τη διάθεση, υιοθετήστε ένα ζώο που έχει ανάγκη, αγαπήστε τα, θα σας το ανταποδώσει 10 φορές παραπάνω,» δηλώνει η Chandler.

Μάθετε περισσότερα για την ηρωική πράξη της Κailey στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: WeLoveAnimals




Πηγή

Διαβάστε επίσης: