Βρήκε αυτό το ταλαιπωρημένο κουτάβι να κλαίει δίπλα σε ένα χαρτόκουτο. Μόλις όμως είδε ΤΙ είχε μέσα, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του…

February 14, 2021

Βρήκε αυτό το ταλαιπωρημένο κουτάβι να κλαίει δίπλα σε ένα χαρτόκουτο. Μόλις όμως είδε ΤΙ είχε μέσα, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του…

Διαφ.



Αυτή η ιστορία είναι απίστευτη – αλλά αληθινή. 10 κουταβάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα μέσα σε ένα χαρτόκουτο. Όταν βρέθηκαν, ήταν όλα καλυμμένα με τα ίδια τους τα ούρα. Ο άνθρωπος που βρήκε το κουτί είναι ένας άγγελος.




Τα κουταβάκια βρέθηκαν σε ένα χωριό της Ιταλίας, το Alberobello. Η μητέρα τους δεν ήταν πουθενά εκεί κοντά (κάτι που δεν βγάζει νόημα, γιατί καμιά σκυλίτσα δεν θα άφηνε τα κουταβάκια της σε ένα κουτί ολομόναχα – αυτό ήταν δουλειά κάποιου απαίσιου ανθρώπου).

Δυστυχώς, δύο κουταβάκια πέθαναν μέσα σε 24 ώρες από τότε που βρέθηκαν. Όλα τους είχαν κίτρινο χρώμα, επειδή το σώμα τους ήταν καλυμμένο με ούρα.

Φαντάζεστε πώς ήταν αυτό για τα κουταβάκια;



Οι σκύλοι έχουν πολύ ευαίσθητη μύτη και το να είναι καλυμμένοι με τα ίδια τους τα ούρα χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι πρέπει να ήταν φρικτό.

Τα υπόλοιπα κουταβάκια ήταν σοβαρά υποσιτισμένα. Πριν τα κάνουν μπάνιο, τους έδωσαν από ένα μπουκάλι γάλα. Μόλις γέμισε η κοιλιά τους, το μπάνιο ήταν πιο εύκολο για όλους.

Μετά το μπάνιο, τους έδωσαν φάρμακα. Ένα από τα κουταβάκια δόθηκε για υιοθεσία, ενώ τα υπόλοιπα περιμένουν ακόμη να βρεθεί ένα σπίτι γι’αυτά.



Πρέπει να είμαστε οι φωνές των ζωών και να τους φερόμαστε καλά.

Αν θέλετε κατοικίδιο, μην πάτε να αγοράσετε – υιοθετήστε ένα! Υπάρχουν χιλιάδες ζώα που περιμένουν να τα πάρετε μαζί σας σπίτι!

Credit: relayhero.com




Πηγή

Διαβάστε επίσης: