Ήξεραν πως η Γειτόνισσά τους έχει Τρέλα με τις Γάτες, αλλά όταν μπήκαν Σπίτι της για 1η Φορά; Πάγωσαν με ΑΥΤΑ που Αντίκρισαν!

May 20, 2021

Ήξεραν πως η Γειτόνισσά τους έχει Τρέλα με τις Γάτες, αλλά όταν μπήκαν Σπίτι της για 1η Φορά; Πάγωσαν με ΑΥΤΑ που Αντίκρισαν!

Διαφ.



Πρόκειται να γνωρίσετε μία εκπληκτική γυναίκα που άφησε το ευρύχωρο σπίτι της με θέα και πισίνα για να φροντίζει τις γάτες που τόσο αγαπάει. Η Lynea Lattanzio, 68, ζει πλέον σε ένα μικρότερο σπίτι έτσι ώστε να μπορεί να φροντίζει για όσο το δυνατόν περισσότερες γάτες μπορεί. 




Σε όλη της τη ζωή, λέει πως έχει φροντίσει και έχει ζήσει με πάνω από 28,000 γάτες! Λατρεύει την ομορφιά τους, την ανεξαρτησία και την χάρη τους. Είχε ξεκινήσει να υιοθετεί γάτες από την δεκαετία του ’90. Όταν έγινε τεχνικός βοηθός κτηνιάτρου κατάφερε να μεγαλώσει την αποστολή της και να καλύψει τα έξοδα των γατών και όλες τις άλλες ανάγκες τους.

Το σπίτι της βρίσκεται σε μία έκταση 6 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια που όλοι γνωρίζουν πως είναι γεμάτη γάτες. Είναι το μεγαλύτερο καταφύγιο που έχει η πολιτεία αυτή για εγκαταλειμμένες γάτες. Εκείνη και μία ομάδα εθελοντών φροντίζουν για περίπου 800 ενήλικες και 300 γατάκια.

Στο βίντεο που θα δείτε θα ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού της και στον τρόπο ζωής της.



Σίγουρα δεν έχετε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο:



Πώς σας φάνηκε; 




Πηγή

Διαβάστε επίσης: