Συγκλονιστικό! Δεμένη και εγκαταλελειμμένη σκυλίτσα μάσησε το πόδι της μέχρι να το κόψει ώστε να ελευθερωθεί από τις αλυσίδες της

March 4, 2021

Συγκλονιστικό! Δεμένη και εγκαταλελειμμένη σκυλίτσα μάσησε το πόδι της μέχρι να το κόψει ώστε να ελευθερωθεί από τις αλυσίδες της

Διαφ.



Η Treya έζησε μία δύσκολη ζωή και όταν οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να μετακομίσουν, την άφησαν πίσω χωρίς να νοιαστούν για το τι θα απογίνει.




23

Πέρασε 5 χρόνια εντελώς μόνη και κατάφερε να επιβιώσει μόνο χάρη στην ευγένεια των γειτόνων που της έδιναν τροφή και νερό, αν και ποτέ δεν επικοινώνησαν με κάποιον για να ζητήσουν βοήθεια.

24

Η Treya δεν μπορούσε να φύγει γιατί ήταν αλυσοδεμένη πάνω στο σπίτι. Αντί να περιμένει κάποιον να την σώσει όμως, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Η αλυσίδα ήταν σφιχτά δεμένη στο πόδι της, οπότε αποφάσισε να το κόψει με τα δόντια της για να ελευθερωθεί. Μετά, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο για αδέσποτα και της έδωσαν αγωγή για το πόδια και για τα σκουλήκια που είχε στην καρδιά.

25



Η καημένη Treya είχε μείνει χωρίς αγάπη και στοργή για τόσο καιρό που χρειάστηκε πολύ χρόνο μέχρι να μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους. Ενώ έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

26

Πλέον βρήκε ένα σπίτι να την υιοθετήσει και τώρα θέλουν να της πάρουν και ένα προσθετικό πόδι.

Δείτε την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:



Οι σκέψεις σας;

Credit: goodfullness.com




Πηγή

Διαβάστε επίσης: