Πάπια ψήθηκε ζωντανή στην προσπάθειά της να σώσει μαϊμού που είχε πάθει ηλεκτροπληξία

Πάπια ψήθηκε ζωντανή στην προσπάθειά της να σώσει μαϊμού που είχε πάθει ηλεκτροπληξία

Διαφ.
Loading...Αυτή η πάπια είδε τον καλύτερο φίλο της να κινδυνεύει και πήγε να τον βοηθήσει, χωρίς να γνωρίζει ότι κινδύνευε και η ίδια. Δυστυχώς, και οι δύο τους  πέθαναν από ηλεκτροπληξία.

[ads3]


Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Facebook, ο πίθηκος έπαιζε όταν ήρθε σε επαφή με ένα γυμνό σύρμα που αφέθηκε άσκοπα στο έδαφος και έπαθε ηλεκτροπληξία. Το άτυχο ζώο έκλαιγε από τον πόνο.

©Facebook | MY Youth Animal Rights and Welfare

Η πάπια δεν άντεχε να βλέπει τον καλύτερό της φίλο να πονάει και προσπάθησε να τον βοηθήσει, όμως υπέστη κι εκείνη ηλεκτροπληξία ενώ προσπαθούσε να αφαιρέσει το σύρμα από τον πίθηκο. Και οι δύο τους πέθαναν εκείνη τη στιγμή.©Facebook | MY Youth Animal Rights and Welfare

Η πάπια και ο πίθηκος ήταν μαζί από τότε που γεννήθηκαν και, δυστυχώς, πέθαναν και μαζί. Ο θλιμμένος ιδιοκτήτης τους ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τα νεκρά σώματα των αγαπημένων του κατοικίδιων ζώων.©Facebook | MY Youth Animal Rights and Welfare

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου λυπήθηκαν από την ιστορία των δύο αυτών ζώων, αλλά θαύμασαν τη φιλία που είχαν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

διαφορετικό
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...