Αναζητούν αυτόν που έδεσε σε τσουβάλι ζωντανό σκυλάκι και το πέταξε σε ποταμάκι στην Κυλλήνη

March 19, 2021

Αναζητούν αυτόν που έδεσε σε τσουβάλι ζωντανό σκυλάκι και το πέταξε σε ποταμάκι στην Κυλλήνη

Διαφ.

Διαφ.

Η χρονιά που διανύουμε δεν ξεκίνησε καθόλου καλά καθώς έχουμε ρεκόρ κακοποιήσεων ζώων. Φόλες, πυροβολισμοί και ό,τι άλλο σκεφτεί το μυαλό ενός επικίνδυνου, ο οποίος ζει δίπλα μας χωρίς ποτέ να τιμωρείται. Γιατί δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Ο κόσμος γνωρίζει το δράστη στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά δεν μιλάει. Η σιωπή όμως είναι συνενοχή.

Ένα απάνθρωπο περιστατικό συνάντησε αυτές τις μέρες μια κυρία, η Dimitra Vamvakousi,  https://www.facebook.com/dimitra.vamvakousi, η οποία περνώντας δίπλα στο σπίτι της, σε ένα ποταμάκι, στην Κυλλήνη του Νομού Ηλείας, εντόπισε ένα κλειστό τσουβάλι που κουνιόταν. Προς μεγάλη της έκπληξη, το τσουβάλι αυτό είχε μέσα ένα ζωντανό σκυλάκι. Το δύστυχο το ζώο το είχαν βάλει στο τσουβάλι, το έδεσαν και το πέταξαν να πεθάνει με μαρτυρικό τρόπο.

Το κουταβάκι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά. Είναι επίσης και πολύ τυχερό γιατί μέσα στην ατυχία του υπάρχει άνθρωπος που εξέφρασε την επιθυμία να το υιοθετήσει.

Οι άνθρωποι που το βρήκαν αλλά και εμείς κάνουμε έκκληση στο να μιλήσει κάποιος και να καταδείξει αυτόν που το έκανε. Δεν γίνεται σε έναν τόσο μικρό τόπο να μη γνωρίζει. Μπορείτε να μιλήσετε ανώνυμα επικοινωνώντας είτε με την κυρία που το βρήκε https://www.facebook.com/dimitra.vamvakousi είτε με εμάς. Ο άνθρωπος αυτός θα το ξανακάνει. Είναι επικίνδυνος για όλους και πρέπει να τιμωρηθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: