Δήμος Αλεξανδρούπολης: Έκπτωση 50% στο νερό για όσους υιοθετήσουν αδέσποτο ζώο από το καταφύγιο

August 4, 2021

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Έκπτωση 50% στο νερό για όσους υιοθετήσουν αδέσποτο ζώο από το καταφύγιο

Διαφ.

Διαφ.



Σε έκπτωση 50% τους λογαριασμούς ύδρευσης των καταναλωτών, οι οποίοι θα επιλέξουν να υιοθετήσουν αδέσποτο ζώο, προχωράει η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης Αλεξανδρούπολης, κατόπιν πρότασης του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη.




Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, τονίζεται ότι πρόκειται για «ημέρα σκέψης, προβληματισμού και δράσης».

«Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης, τους προέδρους των Κοινοτήτων, το έμψυχο δυναμικό του Κ.Α.Ζ. και τους εθελοντές φιλόζωους. Στόχος μας η ευζωία των αδέσποτων, η καλλιέργεια της υπευθυνότητας ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης των ζώων και η προώθηση της υιοθεσίας από ανθρώπους που θα τους χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας.



Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συμμετέχει και η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης καθώς με πρόταση του Προέδρου της Γιάννη Ζαμπούκη, θα παρέχεται για έναν χρόνο έκπτωση 50% στον λογαριασμό της ΔΕΥΑΑ*, για τους καταναλωτές που επιλέξουν να υιοθετήσουν αδέσποτο από το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης



*Οι ειδικότεροι όροι και οι προϋποθέσεις θα ανακοινωθούν με επίσημο δελτίο της απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ.»




Πηγή

Διαβάστε επίσης: