Η κινητή μονάδα καλλωπισμού ζώων Bubble Van και η Mars πήγαν τροφές στα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων

January 20, 2021

Η κινητή μονάδα καλλωπισμού ζώων Bubble Van και η Mars πήγαν τροφές στα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων

Διαφ.

Τα αδέσποτα γατάκια της Τεχνόπολης αλλά και οι φιλόζωοι εργαζόμενοί της δέχθηκαν με πολλή χαρά την «επίσκεψη αλληλεγγύης» από την ομάδα του bubblevan, οι οποίοι διαθέτουν μια κινητή μονάδα περιποίησης σκύλων και σε συνεργασία με την εταιρεία ζωοτροφών Mars μοίρασαν ξηρή τροφή για τα αδέσποτα του δήμου Αθηναίων.

Πρώτος σταθμός τους ήταν η Τεχνόπολη και κατόπιν αποικίες με αδέσποτα στον Νέο Κόσμο και στο Πεδίον του Άρεως, όπου παρέδωσαν τροφές σε εθελοντές φιλόζωους, που συνεργάζονται με το δήμο Αθηναίων.

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι πολλοί άνθρωποι αλλά και εταιρείες ευαισθητοποιούνται και ενεργοποιούνται για να βοηθήσουν τα αδέσποτα», λέει στον Αθήνα 9.84 η Σεραφίνα Αβραμίδου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για τα ζώα στο Δήμο Αθηναίων, η οποία ήταν παρούσα στη σίτιση των αδέσποτων της Τεχνόπολης και την παράδοση της τροφής. «Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε απαιτεί και επιβάλλει την αλληλεγγύη και την προστασία της ζωής των αδέσποτων ζώων. Οι ανάγκες είναι μεγάλες. Στόχοι μας είναι η δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου – κλινική, να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα καταγραφής αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων του δήμου και η προώθηση υιοθεσιών. Παράλληλα προχωράμε και στην τοποθέτηση ταΐστρων για τα αδέσποτα σε κεντρικά σημεία της πόλης».

Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν κάποιοι από τους εργαζόμενους της Τεχνόπολης και του Αθήνα 9.84, οι οποίοι έχουν αναλάβει εθελοντικά την προστασία, τη σίτιση αλλά και την αποκατάσταση της υγείας των αδέσποτων του χώρου.

Η δράση βοήθειας προς τα αδέσποτα από bubblevan και Mars πραγματοποιείται και σε άλλους δήμους της Αττικής, στηρίζοντας την πρωτοβουλία AnimalSolidarityGR , για τη διασφάλιση της ευζωίας των τετράποδων φίλων μας, μέσα από την ευγενική προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών από φορείς, επιχειρήσεις και κτηνιάτρους.

Καλλιόπη Ασλανίδου

         

Πηγή: http://athina984.gr/wp-site/

Διαβάστε επίσης: