H οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας από τους Αγ.Θεοδώρους ψάχνει το σκυλάκι της που χάθηκε εκείνο το βράδυ

September 11, 2021

H οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας από τους Αγ.Θεοδώρους ψάχνει το σκυλάκι της που χάθηκε εκείνο το βράδυ

Διαφ.




Ανακοίνωση στο Facebook έβγαλαν τα παιδιά της αδικοχαμένης γυναίκας από τους Αγίους Θεοδώρους για το αγαπημένο της σκυλάκι που χάθηκε και αυτό εκείνο το βράδυ, όταν έχασε τη ζωή της τόσο άδικα από δύο Ρομά. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2879299472091448&set=a.1208524115835667&type=3&theater




Το έγκλημα αυτό σοκάρει με την απίστευτη αγριότητα που έγινε. Ο λόγος; Για μια αλυσίδα και ένα σταυρό που φορούσε η γυναίκα. Ο γιος της αδικοχαμένης 77χρονης έχει χαρακτηριστικά πει:

«Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά. Ήταν δύο άτομα, σταματήσανε με ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε “κυρία, κυρία”. Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες και εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε από το λαιμό για να της πάρουν την αλυσίδα της».

«Μου φωνάζει “Γιώργο!”, τρέχω στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι για να τους σταματήσει. Βάλανε μπροστά, την πατήσανε, τη χτυπήσανε μία, την πέταξαν δύο τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά, περάσαν από πάνω της με το αμάξι και τη διέλυσαν».





Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: