Σκυλίτσα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, σφήνωσε στον προφυλαχτήρα και ταξίδεψε ζωντανή 25 χιλιόμετρα

February 3, 2021

Σκυλίτσα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, σφήνωσε στον προφυλαχτήρα και ταξίδεψε ζωντανή 25 χιλιόμετρα

Διαφ.

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη αυτές τις μέρες, με πρωταγωνίστρια μια σκυλίτσα. Η τριών ετών Coco, από την πόλη Albany των Ηνωμένων Πολιτειών, της γιαπωνέζικης ράτσας Shiba inu, επισκέφτηκε μαζί με την οικογένειά της κάποιους φίλους στη Βόρεια Καρολίνα.

Κάποια στιγμή το βράδυ η ατίθαση και περίεργη σκυλίτσα κατάφερε να βγει από την πόρτα του σπιτιού, να χωθεί από μια τρύπα στη  αυλή και να το σκάσει χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι. Δεν ήξερε όμως από δρόμους και αυτοκίνητα και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε μια κυρία. Στο χτύπημα αυτό η σκυλίτσα δεν πετάχτηκε πέρα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά χώθηκε μέσα στον αυτοκίνητο εκεί που είναι ο μπροστινός προφυλαχτήρας, στο σημείο δηλαδή που χτυπήθηκε.

Η κυρία άκουσε το θόρυβο από το χτύπημα και νόμισε ότι είχε χτυπήσει μπάλα. Όταν κατέβηκε, είδε τη ζημιά στο αυτοκίνητό της αλλά δεν πρόσεξε ότι μέσα ήταν η Coco. Μετά από 45 λεπτά και έχοντας διανύσει 25 χιλιόμετρα, άκουσε ένα θόρυβο στο αυτοκίνητό της. Κατέβηκε ξανά και σοκαρισμένη είδε τη σκυλίτσα, μέσα στον προφυλαχτήρα, στο κάτω μέρος του, που όμως ήταν ζωντανή. Κάλεσε αμέσως την αστυνομία και με τη βοήθειά της απεγκλώβισαν την τυχερή Coco.

Η Coco μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Hernas Veterinary, όπου οι κτηνίατροι διέγνωσαν κάταγμα στον “αγκώνα” του ποδιού, κάτι που ήθελε χειρουργική επέμβαση.

Και φυσικά βρέθηκε και η ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτριά της, η Kathleen Hamilton, η οποία έτρεξε να βρει τη σκυλίτσα της στην κλινική.

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Rotterdam Police Department via AP

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: MARC SCHULTZ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: