Δεν είναι αλήθεια ότι στους σκύλους λείπει η μιλιά. Τα σκυλιά έχουν μιλιά. Ο θεός τους την έβαλε όλη στο βλέμμα…

Δεν είναι αλήθεια ότι στους σκύλους λείπει η μιλιά. Τα σκυλιά έχουν μιλιά. Ο θεός τους την έβαλε όλη στο βλέμμα…

Διαφ.
Loading...

«Θα ξαναδείς το σκύλο σου στο Βασίλειο των Ουρανών», είπε σε ένα παιδάκι που είχε χάσει το αγαπημένο του ζωάκι ο «εναλλακτικός» Πάπας

[ads3]

Ο Πάπας Φραγκίσκος σε κάθε ευκαιρία δείχνει ότι τουλάχιστον, δεν είναι σαν τους άλλους! Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης δημόσιας εμφάνισής του παρηγόρησε ένα αγοράκι που ήταν στενοχωρημένο γιατί είχε μόλις πεθάνει ο σκύλος του, λέγοντας: «Μια μέρα θα δούμε όλα μας τα ζώα στο Βασίλειο των Ουρανών. Ο παράδεισος είναι ανοιχτός για όλα τα πλάσματα του Θεού».

Κάποιοι θεολόγοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι δεν εννοούσε αυτό ο Πάπας και πως το είπε εν τη ρύμη του λόγου, καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα λέει η καθολική εκκλησία για τα ζώα, ότι δηλαδή δεν μπορούν να πάνε στον παράδεισο γιατί δεν έχουν ψυχή.

Ο Φραγκίσκος, που πήρε το όνομά του από τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης, που αφιέρωσε τη ζωή του στα ζώα και είναι ο άγιος – προστάτης τους, έρχεται να αλλάξει και αυτή τη δοξασία. Η ρήση του έφερε νέο γύρο συζητήσεων για το θέμα, ενώ η PETA ζήτησε όλοι οι καθολικοί να προσαρμόσουν τον τρόπο ζωής τους και να γίνουν «vegan», δηλαδή να μην τρέφονται με ζώα και τα προϊόντα που παράγονται από αυτά!


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...