Δάσκαλος έπνιξε δυο ρακούν μπροστά στα μάτια των μαθητών του επειδή έφαγαν την κότα που μεγάλωνε η τάξη του

January 29, 2021

Δάσκαλος έπνιξε δυο ρακούν μπροστά στα μάτια των μαθητών του επειδή έφαγαν την κότα που μεγάλωνε η τάξη του

Διαφ.



 




Ένας δάσκαλος από τη Φλόριντα κατηγορείται για το θάνατο ζώων όταν ένα βίντεό του που ανέβηκε στο διαδίκτυο τον δείχνει να πνίγει δύο άγρια ​​ρακούν σε ένα κάδο απορριμμάτων μπροστά στα μάτια των μαθητών του.

Ο Dewie Brewton έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το γυμνάσιο στο Ocala αφότου ένας του μαθητής του δημοσίευσε το σοκαριστικό υλικό.

Τη Δευτέρα, η μητέρα του μαθητή που κατέγραψε το σκηνικό είπε ότι ο γιος της έκλαιγε όταν της αποκάλυψε τι είχε συμβεί με τα δύο ρακούν στην τάξη του.

Το βίντεο δείχνει ένα ρακούν μέσα σε ένα μεταλλικό κλουβί να βυθίζεται σε κάδο απορριμμάτων που ήταν γεμάτος με νερό.

Πολλοί μαθητές φαίνονται να βοηθούν στον πνιγμό, ενώ άλλοι στέκονται γύρω και τον παρακολουθούν.

“Με έκανε να νιώσω άρρωστη,” δήλωσε στην WKMG η μητέρα που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της. “Ένιωθα έναν πόνο στο στομάχι μου.”



Η μητέρα είπε ότι ο Brewton, ο οποίος εργάστηκε στο σχολείο από το 2006, έπιασε τα ρακούν και τα έβαλε σε κλουβιά προτού να τα πνίξει μπροστά στα παιδιά.

“Όταν το ρακούν θα προσπαθούσε να βγάλει το κεφάλι του, εκείνος κρατούσε τη μάνικα του νερού στο πρόσωπό του για να το πνίξει,” πρόσθεσε.

Η μητέρα είπε ότι ο Brewton αποφάσισε να σκοτώσει τα ρακούν επειδή έφαγαν μία κότα που μεγάλωναν στην τάξη.

Είπε επίσης στο Kron 4 ότι ο Brewton απείλησε να τιμωρήσει οποιονδήποτε μαθητή της τάξης κατέγραφε ή τραβούσε φωτογραφίες του πνιγμού.



“Ο γιος μου γνώριζε πως αυτό που συνέβαινε ήταν λάθος, κι έτσι απομακρύνθηκε κι άρχισε να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο.”

Σε ένα βίντεο, οι μαθητές φαίνονται να ρίχνουν νερό στο κλουβί του ρακούν πριν το βυθίσουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ο Brewton τέθηκε σε διαθεσιμότητα την Τρίτη και το περιστατικό διερευνάται από τους διοικητικούς υπαλλήλους των σχολείων του Marion County.

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: