Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο

March 20, 2021

Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο

Διαφ.



 




Ένας ξεροκέφαλος σκύλος έγινε θέαμα πριν λίγες μέρες, αφού σταμάτησε στη μέση του δρόμου σε ένα πάρκο και δεν έλεγε να κάνει βήμα. Το οξύθυμο τετράποδο προκάλεσε σκηνή μπροστά στους περαστικούς, που απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ.

Ένας ξεροκέφαλος σκύλος έγινε θέαμα, αφού σταμάτησε στη μέση του δρόμου σε ένα πάρκο και δεν έλεγε να κάνει βήμα.

Το οξύθυμο τετράποδο προκάλεσε σκηνή μπροστά στους περαστικούς, που απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ.

Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης προσπαθούσε να σηκώσει το κατοικίδιό του, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να το κάνει να ξαπλώσει με τα πόδια στον αέρα. Ένας περαστικός ακούγεται να λέει: «Με συγχωρείτε κύριε, νομίζω ότι ο σκύλος σας χάλασε», όσο το τετράποδο αγνοεί τις προσπάθειες του αφεντικού του να το μετακινήσει.



Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης προσπαθούσε να σηκώσει το κατοικίδιό του, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να το κάνει να ξαπλώσει με τα πόδια στον αέρα.

Οι περαστικοί άρχισαν να γελούν και να επευφημούν, όταν το γκόλντεν ριτρίβερ αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει το αφεντικό του.

 



 

Κάποια στιγμή ο άντρας προσπαθεί να τον σύρει μαλακά, αλλά τα παρατά, βγάζει το κολάρο του και απομακρύνεται. Οι περαστικοί άρχισαν να γελούν και να επευφημούν, όταν το γκόλντεν ριτρίβερ αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει το αφεντικό του.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την Κρίστεν Μπόλσεν, με λεζάντα: «Ο σκύλος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ήταν έτοιμος να φύγει ακόμα» και έχει προβληθεί πάνω από 4.000 φορές στο Facebook.

Δείτε το χαριτωμένο αυτό σκηνικό, στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή



Διαβάστε επίσης: