Άστεγος άντρας μπούκαρε σε στάβλο και βίασε μια μαύρη φοράδα επειδή δεν είχε πάρει τα φάρμακά του

January 28, 2021

Άστεγος άντρας μπούκαρε σε στάβλο και βίασε μια μαύρη φοράδα επειδή δεν είχε πάρει τα φάρμακά του

Διαφ.



Ένας άστεγος από το Oregon παραδέχθηκε ότι εισήλθε σε ένα στάβλο για να επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα άλογο.




Οι αρχές δήλωσαν ότι ο 20χρονος Kenneth Lijah Duyck, εισήλθε στο στάβλο ενός αγροτικού σπιτιού κοντά στο Hillsboro του Oregon και είχε σεξουαλική επαφή με μια μαύρη φοράδα που ονομάζεται Ellie, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο Duyck συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορήθηκε για διάρρηξη και σεξουαλική επίθεση σε ζώο.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κάλεσε τις αρχές στις 19 Απριλίου, αφού ανακάλυψε ότι ο στάβλος της είχε φθορές και βρήκε το άλογο της, τη Ellie, να είναι δεμένο με ασυνήθιστο τρόπο, σύμφωνα με το Hillsboro Tribune.

“Αν και δεν είχε κλαπεί τίποτα, τα αντικείμενα που ήταν στο στάβλο ήταν τοποθετημένα σε διαφορετικές θέσεις,” ανέφερε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Η ιδιοκτήτρια της κατοικίας δήλωσε ότι έβγαλε μια φωτογραφία της Ellie και την έστειλε στην κόρη της που είναι κτηνίατρος, η οποία δήλωσε πως κάποιος είχε σεξουαλική επαφή με το ζώο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.



Οι αρχές εξέτασαν την Ellie και συγκέντρωσαν στοιχεία DNA από αυτήν.

Την ημέρα πριν την σεξουαλική επίθεση του αλόγου της, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δήλωσε στους αστυνομικούς ότι την είχε καλέσει ένας άντρας ο οποίος της ζήτησε την άδεια να κατασκηνώσει στην ιδιοκτησία της, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί το αίτημά του.

Μετά την κλήση, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δήλωσε ότι είδε έναν άστεγο άντρα, ο οποίος ταίριαζε με την περιγραφή του Duyck, να μιλάει με τους γείτονές της.

Ο Duyck βρέθηκε να κοιμάται στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ της περιοχής, ενώ μετά τη σύλληψή του οι αρχές συνέλεξαν το DNA του.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο Duyck ισχυρίστηκε ότι εισήλθε στο στάβλο σε μια προσπάθειά του να βρει δουλειά, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το άλογο και ότι ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ζώο.



Ο Duyck δήλωσε ότι η σεξουαλική του επίθεση στο άλογο οφειλόταν στο ότι δεν είχε πάρει τα φάρμακά του.

Τα αρχεία του δικαστηρίου έδειξαν ότι ο Duyck είχε καταδικαστεί και για άλλα αδικήματα, αφού παραβίασε στο σπίτι του θείου του το 2017 και έκλεψε ένα όπλο το 2015. Ο Duyck ήταν για πολλούς μήνες στο νοσοκομείο του Oregon όπου θεραπευόταν.

Εάν κριθεί ένοχος για τη σεξουαλική επίθεση, ο Duyck μπορεί να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης, ενώ το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει μπορεί να ανέλθει στα 125.000 δολάρια.

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: