Πάτρα: «Ξεψύχησε» από την θλίψη του το σκυλάκι που έχασε τον αγαπημένο ιδιοκτήτη του που έπαιζε ακορντεόν στο δρόμο

March 24, 2021

Πάτρα: «Ξεψύχησε» από την θλίψη του το σκυλάκι που έχασε τον αγαπημένο ιδιοκτήτη του που έπαιζε ακορντεόν στο δρόμο

Διαφ.

Διαφ.



 




Η Νταίζη , το αγαπημένο σκυλάκι του πολωνού ακορντεονίστα Yaroslav Malinowski ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, δεν άντεξε την απώλεια του αγαπημένου της φίλου και άφησε λίγο καιρό μετά την τελευταία της πνοή.

Με βάση τις πληροφορίες η σκυλίτσα η οποία παρέμενε σταθερά στο πλευρό του αλλοδαπού καλλιτέχνη επί χρόνια στη Ρηγα Φεραίου είχε βρεθεί , όπως περιέγραψαν τότε αστυνομικοί, τον Οκτώβριο, δίπλα από τη σωρό του αφεντικού της να τον γλύφει και να μην μπορεί να τον αποχωριστεί.

Πολλοί Πατρινοί είχαν σπεύσει τότε να την υιοθετήσουν. Και έτσι κι έγινε. Βρήκε φροντίδα κι αγάπη στα χέρια φιλόζωων της Πάτρας.

«Ήταν η σκυλίτσα που παρότι βρήκε αμέσως ζεστές αγκαλιές, φροντίδα και αγάπη, εξακολουθούσε να είναι απαρηγόρητη και κλεισμένη στον εαυτό της.

Κατάφερε παρόλα αυτά να συνεχίσει τη ζωή, ενώ στις βόλτες εξακολουθούσε να ψάχνει κάποιον… Κατάφερε να ξαναβρεί την όρεξή της για φαγητό με τα μοναδικά «πεσκεσάκια» μαγειρεμένα από τον κο Καλλίνικο.

Ήταν η σκυλίτσα με μουσική παιδεία , η οποία τέντωνε το λαιμό και «τραγουδούσε» όταν άκουγε πιάνο.



Ήταν η σκυλίτσα η οποία μας γέμισε με αγωνία όταν πήρε τους δρόμους και τη χάσαμε στο Καστρίτσι το χειμώνα.

Όσο διάστημα τη φιλοξένησα ήταν πάντα μελαγχολική και μοναχική, κι ένιωθα αδύναμη στο να την κάνω πραγματικά ευτυχισμένη. Με το πέρασμα των ημερών έδειχνε ενδιαφέρον για την καινούργια πραγματικότητα , της άρεσε να επικοινωνεί με τα άλλα ζωάκια του σπιτιού, μα μετά βυθιζόταν στον κόσμο της σχεδόν πάντα θλιμμένη.

Μέχρι που βρέθηκε για αυτήν η πιο όμορφη υιοθεσία του κόσμου. Ο άνθρωπος ο οποίος μας έφερε σε επαφή ήταν ο κτηνίατρος Μάριος Γαλάνης και θα αισθάνομαι πάντα ευγνωμοσύνη γι αυτό.

Οι άνθρωποι που την υιοθέτησαν και κατάφεραν να την ξανακάνουν χαρούμενη σεβόμενοι την πρότερη ιστορία της ήταν: η γνωστή συμπολίτης μας για τη φιλοζωική της κουλτούρα κα Κατερίνα Σκυλάκου με το σύντροφό της .



 

Πηγή



Διαβάστε επίσης: