Τρανόβαλτο, Κοζάνη: Έγινε γνωστό το όνομα αυτού που έβγαλε το μάτι σκύλου και τον τεμάχισε με τσεκούρι

December 31, 2020

Τρανόβαλτο, Κοζάνη: Έγινε γνωστό το όνομα αυτού που έβγαλε το μάτι σκύλου και τον τεμάχισε με τσεκούρι

Διαφ.



Η αδιανόητα εγκληματική πράξη σε βάρος ενός αδέσποτου που συνέβη αυτές τις μέρες στο χωριό Τρανόβαλτο της Κοζάνης έχει ξεσηκώσει όλον το κόσμο ζητώντας να συλληφθεί αυτός που τον έκανε.




Η υπόθεση, για όσους δεν γνωρίζουν, έχει ως εξής: Κάποιος κάτοικος του χωριού έβγαλε το μάτι ενός αδέσποτου με μαχαίρι και στη συνέχεια το έκοψε κομματάκια με τσεκούρι. Το ζώο φυσικά πέθανε και εκείνος το εξαφάνισε.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν εκτός από ενήλικες και μικρά παιδιά, τα οποία, όπως είναι φυσικό, σοκαρίστηκαν. Έγινε καταγγελία στην αστυνομία χωρίς όμως οι μάρτυρες να πουν το όνομά τους. Το πρόβλημα είναι ότι φοβούνται γιατί ο δράστης είναι επικίνδυνος.

Η αστυνομία επισκέφτηκε το χωριό. Ζήτησε όμως από τους μάρτυρες, για να προχωρήσει, να κάνουν επώνυμη καταγγελία, κάτι που εκείνοι φοβούνται.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συνταξιούχος και τα αρχικά του ονόματός του είναι Γ.Π. Εμείς γνωρίζουμε το όνομά του, καθώς έχει γραφτεί στα social media, αλλά, για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε.

Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο, το οποίο έχει συλληφθεί στο παρελθόν αλλά έχει αφεθεί ελεύθερο. Κυκλοφορεί με μαχαίρια και απειλεί ότι θα σκοτώσει τα αδέσποτα της περιοχής και ότι θα κάψει το χωριό. Σύμφωνα μάλιστα με κατοίκους ο άντρας αυτός έχει σκοτώσει και άλλα αδέσποτα στο παρελθόν.



Δυστυχώς όμως παρά την πίεση που ασκείται στους μάρτυρες που ήταν μπροστά στο συμβάν, αυτοί αρνούνται να τον καταγγείλουν επώνυμα γιατί τον φοβούνται. Και έτσι, το πιθανότερο είναι, να μείνει ατιμώρητος.

Εμείς θα το πούμε για άλλη μια φορά. Η σιωπή είναι συνενοχή. Ο άντρας αυτός είναι επικίνδυνος και πρέπει να συλληφθεί και να τιμωρηθεί. Το επόμενο βήμα αυτών που σκοτώνουν ζώα είναι οι συνάνθρωποί τους, κυρίως μικρά παιδιά. Δεν θέλει πολλή φιλοσοφία να το σκεφτούμε αυτό. Πρέπει να αντιδράσουμε και να μιλήσουμε πριν το κακό μας χτυπήσει την πόρτα.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: