«Ο Ρομπέν είναι τυφλός και η Μάριον είναι η οδηγός του»: Η ιστορία δύο κουταβιών μάς διδάσκει πολλά

January 3, 2021

«Ο Ρομπέν είναι τυφλός και η Μάριον είναι η οδηγός του»: Η ιστορία δύο κουταβιών μάς διδάσκει πολλά

Διαφ.



άθε πρώην αδεσποτάκι κουβαλάει και μια -τουλάχιστον- μοναδική ιστορία που ξεχειλίζει από συναισθήματα, αλλά η περίπτωση του Ρομπέν και της Μάριον, δύο κουταβιών που φιλοξενούνται προσωρινά από τη Save a Greek Stray, είναι αληθινά ξεχωριστή. Αυτά τα μικροσκοπικά τετράποδα, που αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι, μας διδάσκουν αβίαστα την τέχνη της φιλίας και της αγάπης. Όχι παράξενα, η ανάρτηση μέσα από την οποία μάς τα συστήνει η φιλοζωική οργάνωση, έγινε viral.

Η λεζάντα γράφει:
«Αυτά τα δυο μωρά δεν είναι δυο τυχαία κουτάβια. Έχουν μια ιδιαίτερη σχέση που σπάνια έχουμε την τύχη να βλέπουμε. Μοιράζονται το κλουβί, τα παιχνίδια, το κρεβάτι, αλλά και όλες τις δυσκολίες και τις χαρές. Ο Ρομπέν είναι τυφλός και η Μάριον είναι η οδηγός του. Τον καθοδηγεί στις βόλτες φροντίζοντας πάντα να τον ακουμπάει για να του δείχνει το δρόμο. Του πηγαίνει όλα τους τα παιχνίδια και τον αγκαλιάζει κάθε μεσημέρι στο κρεβάτι τους.

»Όταν τη χάνει, της γαυγίζει κι εκείνη τρέχει κόντα του, όπου κι αν βρίσκεται.

»Χάρη σ’ εκείνη ο Ρομπέν έχει προσαρμοστεί τέλεια στην κουταβοπαρέα, δεν στερείται τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την ιδιαιτερότητά του.

»Δυο πολύ τρυφερά πλάσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση τους και ψάχνουν ανθρώπους που θα τα οδηγήσουν με αγάπη στην ενηλικίωση».

Δείτε την ανάρτηση:

 



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.





 

Αυτά τα δυο μωρά δεν είναι δυο τυχαία κουτάβια. ????Εχουν μια ιδιαίτερη σχέση που σπάνια έχουμε την τύχη να βλέπουμε.Μοιράζονται το κλουβί, τα παιχνίδια, το κρεβάτι, αλλά και όλες τις δυσκολίες και τις χαρές.Ο Ρομπέν είναι τυφλός και η Μαριον είναι η οδηγός του. ????Τον καθοδηγεί στις βόλτες φροντίζοντας πάντα να τον ακουμπάει για να του δείχνει το δρόμο. ????Του πηγαίνει όλα τους τα παιχνίδια και τον αγκαλιάζει κάθε μεσημέρι στο κρεβάτι τους. Όταν τη χάνει, της γαυγίζει κι εκείνη τρέχει κόντα του,όπου κι αν βρίσκεται. Χαρη σ’εκείνη ο Ρομπέν εχει προσαρμοστεί τελεια στην κουταβοπαρέα, δεν στερείται τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα του. Δυο πολύ τρυφερά πλάσματα που εχουν ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση τους και ψάχνουν ανθρώπους που θα τα οδηγήσουν με αγαπη στην ενηλικίωση.????❤ These two have a very special bond. Robin is blind and Marion is his guide-dog.????She is there to assure him that it’s safe, always making sure to walk beside him and show him the way. They share the kennel, the toys and a small bed where they like to cuddle every evening.When he loses her, he barks and she runs to him no matter where she is or what she’s doing They both have adapted perfectly in the group and already started clicker training.Robin is 5 months old and Marion is 4. They are both looking for their forever homes. • • #saveagreekstray #saveastray #AdoptDontshop #puppies #puppy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Save a Greek Stray (@saveagreekstray) στις


Για να μάθετε περισσότερα για τη Save a Greek Stray μπορείτε να επισκεφτείτε το website της και τα social media της: saveagreekstray.org, facebook, instagram.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: