Μπράβο ψυχή μου κέρδισες! Τα πρώτα βήματα της σκυλίτσας που πυροβολήθηκε πρόσφατα στην Κέρκυρα

January 4, 2021

Μπράβο ψυχή μου κέρδισες! Τα πρώτα βήματα της σκυλίτσας που πυροβολήθηκε πρόσφατα στην Κέρκυρα

Διαφ.



Η σκυλίτσα που ονομάστηκε Αγάπη και που μας συγκίνησε όλους πυροβολήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα από τον 70χρονο ιδιοκτήτη της, στην περιοχή του Περάματος Αγίας Κυριακής της Κέρκυρας. Μεταφέρθηκε από εθελοντές του Ζωοφιλικού Σωματείου Κέρκυρας, Η Κιβωτός, στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι το κορμάκι της ήταν γεμάτο σκάγια. Ο δράστης την είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα 3 φορές.




Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε Θεσσαλονίκη για πιο ειδικές εξετάσεις για να δουν αν τελικά θα περπατήσει. Η κυρία Στάμη Τζώρα, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κιβωτού Κέρκυρας, Στάμη Τζώρα, ενημέρωνε καθημερινά μέσω των social media για την πορεία της υγείας της σκυλίτσας, η οποία μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο, τα κατάφερε και θα σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Τα τελευταία νέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα καθώς η Αγάπη μεταφέρθηκε και πάλι σε χώρο φιλοξενίας, στο σπίτι της εθελόντριας Κάτιας Ιωνά.

Αυτές είναι οι τελευταίες ανακοινώσεις της Αντιπροέδρου της Κιβωτού:

“Είμαι η Αγάπη, η σκυλίτσα που με πυροβόλησαν στις 15/5/19. Είμαι πάλι πίσω στο χώρο φιλοξενίας μου, στο σπίτι της εθελόντριας Κάτια Ιωνά ❣Ξέρω ότι είσαστε πολλοί όσοι ενδιαφερθήκατε για την πορεία της υγείας μου και μέσα από την καρδιά μου, που μόνο αγάπη έχει να δώσει, σας ευχαριστώ πολύ πολύ ????❣Η εγχείρησή μου πήγε καλά, στο τμήμα Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ πολύ πολύ τους γιατρούς μου εκεί που με φρόντισαν με το παραπάνω και έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις ώστε να περπατήσω ξανά❣Έχω δρόμο ακόμα για την αποθεραπεία μου, αλλά η αγάπη σας μου δίνει δύναμη και έτσι σύντομα θα σταθώ ξανά στα πόδια μου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που στο κάλεσμά μας να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη νοσηλεία, το χειρουργείο και την αποκατάσταση της πυροβολημένης σκυλίτσας ανταποκριθήκατε άμεσα❣Το ποσό συγκεντρώθηκε❣❣Γιατί όλοι μαζί μπορούμε❣Γιατί ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για κάθε ταλαιπωρημένη και αδικημένη ψυχή????❣”



Gepostet von Stami Tzora am Montag, 3. Juni 2019



Ο 70χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα τη σκυλίτσα

Πηγη; petpet.news



Διαβάστε επίσης: