Σκυλίτσα που ήταν δεμένη σε άθλια κατάσταση: Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών το έσωσε! Μπράβο Σας

January 4, 2021

Σκυλίτσα που ήταν δεμένη σε άθλια κατάσταση: Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών το έσωσε! Μπράβο Σας

Διαφ.



Οι κακοποιήσεις στη χώρα μας είναι δυστυχώς ατελείωτες και οι εθελοντές φιλόζωοι λίγοι για να μπορέσουν να επέμβουν σε όλες τις περιπτώσεις. Από τη στιγμή μάλιστα που το επίσημο κράτος δεν κάνει τίποτα, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα.




Όμως όταν ένα ζωάκι σώζεται, είναι μια απίστευτα ευχάριστη και αισιόδοξη είδηση. Και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μπράβο σε αυτούς που το έσωσαν.

Μια τέτοια είδηση δημοσίευσε αυτές τις μέρες και ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ στη σελίδα του στο Facebook για τη διάσωση μιας σκυλίτσας που ήταν δεμένη σε άθλια κατάσταση σε ένα χωριό.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Σήμερα εθελοντές του συλλόγου διέσωσαν αυτή τη σκυλίτσα από το χωριό Δαφνούδι. Την είχε κάποιος κάτοικος του χωριού στην αυλή δεμένη σε αυτή την άθλια κατάσταση. Το ζώο είχε πληγές πάνω του, που είχαν αρχίσει να σαπίζουν και να βγάζουν προνύμφες.



Επικοινωνήσαμε με τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει άλλα τρία ζώα μέσα στην αυλή του. Όλα αστείρωτα. Μας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όπου και θα ξανά πάμε, για να πράξει τα νόμιμα. Παρόλα αυτά τη Ναόμι την πήραμε. Θα στειρωθεί με έξοδα της Ντίνας Μανδράκη και θα φιλοξενηθεί για λίγο στο καταφύγιο του συλλόγου, ώσπου να μπορέσει να την αναλάβει.

Μαζί με τη Ναόμι πήραμε και τρία κουτάβια που βρήκαμε εκεί, από ποια γέννα, ο Θεός και η ψυχή του. Τα κουτάβια είχαν πάνω τους εκατοντάδες τσιμπούρια και ήταν έτοιμα να πεθάνουν. Αν τα καταφέρουν και ζήσουν, θα προωθηθούν για υιοθεσία”.



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: