Μπράβο: To AB Αγρινίου τοποθέτησε κουτί για να προσφέρουν τροφές για τα αδέσποτα και δυστυχώς δεν βάζουν τίποτα μέσα

January 4, 2021

Μπράβο: To AB Αγρινίου τοποθέτησε κουτί για να προσφέρουν τροφές για τα αδέσποτα και δυστυχώς δεν βάζουν τίποτα μέσα

Διαφ.



Πριν από ενάμιση περίπου μήνα είχαμε επικροτήσει την κίνηση του γνωστού supermarket AB της οδού Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο να βάλει ειδικό κουτί κοντά στην είσοδο ώστε να όποιος θέλει να προσφέρει τροφές για τα αδέσποτα της πόλης. Ήταν μια κίνηση που όλοι έπρεπε να παρουσιάσουμε. Δυστυχώς όμως η παιδεία και ο πολιτισμός μας εξαντλούνται μόνο στα λόγια.




Και αυτό γιατί το κουτί αυτό παρέμεινε είναι άδειο. Πόσο άραγε τρομερό είναι να δώσεις 40 ή 50 λεπτά να πάρεις μια κονσέρβα για να φάει ένα ζωάκι στο δρόμο; Ακόμα και σε περιόδους κρίσεις το να δώσει κάποιος μισό ευρώ δεν είναι κάτι τρομερό. Και είμαστε σίγουροι ότι το καρότσι του θα είναι γεμάτο άχρηστα πράγματα που τα πληρώνει χωρίς κανέναν λόγο. Πάρτε μια τσίχλα λιγότερη και δώστε αυτά τα χρήματα για να φάει ένα αδέσποτο.

Όταν είχε τοποθετηθεί το κουτί, η Η Φιλοζωική Ένωση Αγρινίου είχε αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook: “ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ”.





Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: