«Περιστοιχισμένη από ολόκληρη την οικογένειά της»: Το αντίο του Θερού & της Άνιστον στον σκύλο τους

January 4, 2021

«Περιστοιχισμένη από ολόκληρη την οικογένειά της»: Το αντίο του Θερού & της Άνιστον στον σκύλο τους

Διαφ.



«Αυτός που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ, που ποτέ δεν είναι αχάριστος, είναι ο σκύλος, πιστός και αληθινός ακόμα και στον θάνατο».

Oι δύο σταρ μετά τον χωρισμό τους βρέθηκαν ξανά για έναν δυσάρεστο λόγο. Για να πουν αντίο στον σκύλο τους Ντόλι Α, που είχαν υιοθετήσει μαζί από καταφύγιο.

«Ήταν περιστοιχισμένη από ολόκληρη την οικογένειά της», έγραψε ο Θέρου στο ίνσταγκραμ εντάσσοντας την Ντόλι Α ως μέλος της οικογένειας. «Απόψε, την ώρα του δειλινού, μετά από έναν ηρωικό αγώνα η Ντόλι Α παρέδωσε τα όπλα» έγραψε, ενώ την ονόμασε προστάτιδα της οικογένειας.

Δεν είναι σαφές αν ο λευκός ποιμενικός και πιστός τους φίλος έπασχε από κάποια ασθένεια, ωστόσο ο Θέρου έκανε λόγο για «ηρωικό αγώνα». Ακόμα, μοιράστηκε φωτογραφίες με την Ντόλι Α «λουσμένη» με πέταλα από λουλούδια.

Στην ανάρτηση, ο Θέρου συμπλήρωσε στην ανάρτησή του: «Αυτός που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ, που ποτέ δεν είναι αχάριστος, είναι ο σκύλος, πιστός και αληθινός ακόμα και στον θάνατο».

Πρόσθεσε τα χάσταγκς #adoptdontshop και #rescuedog, καλώντας τους ακόλουθούς του να υιοθετήσουν, όπως εκείνος και η Τζένιφερ Άνιστον έκαναν με τη Ντόλι Α, και να μην αγοράσουν κατοικίδια,

 



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.





 

Tonight, at sunset, after a heroic struggle… our most loyal family member and protector, Dolly A. laid down her sword and shield. ???????? She was surrounded by her entire family. “The one that never deserts, the one that never proves ungrateful… is the dog— faithful and true, even in death.” -George Vest Rest In Peace Dolly #adoptdontshop #rescuedog

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ justintheroux στις




Πηγή

Διαβάστε επίσης: