Κακοποίηση ζώων: Έφηβος χαστούκισε γάτα για πλάκα – Έχει πλέον συλληφθεί

January 4, 2021

Κακοποίηση ζώων: Έφηβος χαστούκισε γάτα για πλάκα – Έχει πλέον συλληφθεί

Διαφ.



Κακοποίηση ζώων: Ένας έφηβος τραβήχτηκε να ρίχνει χαστούκι, στο πρόσωπο μιας ανυπεράσπιστης γάτας, ενώ οι φίλοι του γελούν στο παρασκήνιο. Ο δράστης έχει πλέον συλληφθεί.




Κακοποίηση ζώων: Τι ακριβώς συνέβη
Η επίθεση πιστεύεται ότι έλαβε χώρα στο Πόρτσμουθ. Το βίντεο μοιράστηκε στο Snapchat με λεζάντα «Geezer». Το κλιπ τριών δευτερολέπτων, δείχνει τον έφηβο να επιτίθεται στη γάτα που καθόταν επάνω σε έναν τοίχο.

Καθώς πλησίασε τη γάτα, το ζωντανό έσκυψε προς το αγόρι, αφού νόμιζε πως θα το χάιδευε. Αντί να χαϊδέψει όμως την γάτα, ο έφηβος χτύπησε τη γάτα στο πρόσωπο. Το τρομοκρατημένο ζώο έφυγε αμέσως από τον τοίχο και μακριά από την επίθεση. Οι έφηβοι άρχισαν να γελάνε.



Κακοποίηση ζώων: Χιλιάδες οι αντιδράσεις στα Social media
Το βίντεο απέκτησε περισσότερες από 1,06 εκατομμύρια προβολές και έχει προκαλέσει την οργή πολλών χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας χρήστης έγραψε: «Ανακατεύεται το στομάχι μου. Ελπίζω οι άνθρωποι να δημοσιεύσουν τυχόν εξελίξεις σχετικά με αυτό. Θέλω να μάθω αν αποδόθηκε δικαιοσύνη».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Αν το έκαναν αυτό στη γάτα μου, θα έσπαζα τα δάχτυλά τους με σφυρί, ώστε να μην μπορούν να το ξανά κάνουν. Δεν αντέχω την σκληρότητα απέναντι στα ζώα.»



Το 15χρονο αγόρι έχει συλληφθεί για παραβίαση του νόμου περί καλής μεταχείρισης των ζώων, που θεσπίστηκε το 2006.

Πηγή: viralman.gr



Διαβάστε επίσης: