Βόλος: Αναρρώνει το κουταβάκι που βρέθηκε καμένο από καυστικό υγρό

January 6, 2021

Βόλος: Αναρρώνει το κουταβάκι που βρέθηκε καμένο από καυστικό υγρό

Διαφ.
Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου μαθαίνουμε, αυτή φορά από τη σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου Φιλοζωική Ομάδα Βόλου. Πρόκειται για ένα κουταβάκι δύο περίπου μηνών, το οποίο βρέθηκε πριν από κάποιες μέρες στο Βόλο καμένο από καυστικό υγρό. Κάποιος θέλησε να βγάλει όλη την κακοψυχιά που είχε μέσα του και έριξε το υγρό σε αυτό στο μικρούλι σκυλάκι. Το ζώο, μέ...Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου μαθαίνουμε, αυτή φορά από τη σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου Φιλοζωική Ομάδα Βόλου.
Πρόκειται για ένα κουταβάκι δύο περίπου μηνών, το οποίο βρέθηκε πριν από κάποιες μέρες στο Βόλο καμένο από καυστικό υγρό. Κάποιος θέλησε να βγάλει όλη την κακοψυχιά που είχε μέσα του και έριξε το υγρό σε αυτό στο μικρούλι σκυλάκι.

Το ζώο, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερό γιατί το ανέλαβαν οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου και το πήγαν για περίθαλψη σε κτηνιατρείο.

Ευτυχώς, όπως μαθαίνουμε, άρχισε να συνέρχεται και ελπίζουν ότι θα επανέλθει σύντομα πλήρως. Έκανε μπανάκια και δεν πονάει. Είναι θηλυκό.Το ονόμασαν Έλσα. Η Έλσα θα γίνει μικρόσωμη, περίπου 10 με 12 κιλά. Κάνει και θεραπεία για ωτίτιδα και είναι, όπως καταλαβαίνουμε, γενικώς ταλαιπωρημένη.

Η ομάδα ευχαριστεί μια φιλόζωη κυρία, την Άσπα, η οποία άνοιξε το σπίτι της για προσωρινή φιλοξενία, μέχρι το μωράκι να γίνει εντελώς καλά. Το ζώο θα δοθεί για υιοθεσία μέσω της ομάδας.Οι άνθρωποι των φιλοζωικών είναι εθελοντές που στηρίζονται στη βοήθειά μας. Μπείτε στη σελίδα τους, δείτε τα περιστατικά που αναλαμβάνουν συνέχεια και βοηθήστε τους. Φιλοζωική Ομάδα ΒόλουΠηγή: petpet.newsΚάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: