Ο άντρας του σπιτιού: Κύκνος στη Σκιάθο διώχνει τουρίστρια που ήθελε να τον φωτογραφίσει

January 6, 2021

Ο άντρας του σπιτιού: Κύκνος στη Σκιάθο διώχνει τουρίστρια που ήθελε να τον φωτογραφίσει

Διαφ.
Τουρίστρια στη Σκιάθο επιχείρησε να τραβήξει φωτογραφίες κύκνου, ωστόσο, το πτηνό που μάλλον δεν ήθελε τόση δημοσιότητα, έτρεξε εναντίον της και την «κυνήγησε» μέχρι που η γυναίκα έπεσε κάτω. Αφού εντόπισαν την οικογένεια κύκνων στην ακτή, αριθμός τουριστών έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες από απόσταση, όπως αναφέρει το άτομο που βιντε...Τουρίστρια στη Σκιάθο επιχείρησε να τραβήξει φωτογραφίες κύκνου, ωστόσο, το πτηνό που μάλλον δεν ήθελε τόση δημοσιότητα, έτρεξε εναντίον της και την «κυνήγησε» μέχρι που η γυναίκα έπεσε κάτω.
Αφού εντόπισαν την οικογένεια κύκνων στην ακτή, αριθμός τουριστών έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες από απόσταση, όπως αναφέρει το άτομο που βιντεοσκόπησε την προσπάθεια στο Viral Hog.

Ωστόσο ο πατέρας κύκνος δεν πήρε με καλό μάτι την προσπάθεια μίας γυναίκας που πλησίασε λίγο παραπάνω και προκαλώντας τον να αμυνθεί.Ακόμα όμως και όταν ο κύκνος άρχισε να κυνηγάει τη γυναίκα και να την ρίχνει στη θάλασσα, εκείνη ακούγεται να καλεί κάποιον να της βρει το τηλέφωνό της.Πηγή:sputniknews.grΚάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: