Θα τοποθετηθούν 25 ταΐστρες για τ’ αδέσποτα σε Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι και Βουτζά Αττικής

January 7, 2021

Θα τοποθετηθούν 25 ταΐστρες για τ’ αδέσποτα σε Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι και Βουτζά Αττικής

Διαφ.



Οι πρώτες 6 από τις 25 ταΐστρες για τ’ αδέσποτα ζώα των πυρόπληκτων περιοχών στο Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι και Βουτζά Αττικής τοποθέτησε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος», μετά από σχετική άδεια που έλαβε από τον Δήμο Μαραθώνος.




Και οι 25 ταΐστρες είναι προσφορά του Φιλοζωικού Σωματείου SCARS – Second Chance Animal Rescue Society.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Οι πρώτες 6 από τις 25 ταΐστρες που θα τοποθετηθούν συνολικά είναι ήδη έτοιμες και σε σημεία που έχουμε επιλέξει για το τάισμα των αδέσποτων στο Μάτι.



Όλες θα τοποθετηθούν στις περιοχές Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι και Βουτζά. Ο χειμώνας είναι μπροστά μας και πρέπει να φροντίσουμε για την επιβίωση όλων αυτών των άτυχων ζώων που απέμειναν στις πληγείσες περιοχές.

Ας φροντίσουμε όλοι για την καθαριότητά τους, για αυτό παρακαλούμε να μην ρίχνετε μέσα στις ταΐστρες κονσέρβες ή αποφάγια. ΜΟΝΟ ξηρά τροφή. Επίσης ας διαφυλάξουμε την ασφάλειά τους από την κλοπή τους.



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece για την προσφορά τους αυτή. Και συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλύτερο» καταλήγει σητν ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος».

Πηγή: istoriesadespoton.gr



Διαβάστε επίσης: