Κύμινα Θεσσαλονίκης: Αυτό το πλασματάκι βρέθηκε στη βροχή κλεισμένο σε τσουβάλι και πεταμένο σε χαντάκι

January 13, 2021

Κύμινα Θεσσαλονίκης: Αυτό το πλασματάκι βρέθηκε στη βροχή κλεισμένο σε τσουβάλι και πεταμένο σε χαντάκι

Διαφ.

Δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά η χρονιά και οι εγκαταλείψεις και οι κακοποιήσεις ξεκίνησαν. Οι εθελοντές των φιλοζωικών δεν σταμάτησαν καμιά στιγμή να βρίσκονται στο πλευρό των ζώων. Όπως έχουμε ξαναπεί οι άνθρωποι αυτοί είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν ποτέ ρεπό.
Μια μέρα μετά την ισχυρή καταιγίδα και εν μέσω βροχής οι εθελοντές της ομάδας ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων βγήκαν για το καθιερωμένο τάισμα των αδέσποτων.
Εκεί που πήγαιναν σε ένα χαντάκι πήρε το μάτι τους ένα τσουβάλι πολύ καλά κλεισμένο. Όμως κάτι τους έλεγε ότι πρέπει να το δουν καλά, να το τσεκάρουν από κοντά.
Και τι είδαν.. Μέσα στο τσουβάλι, μπερδεμένο μέσα σε ένα δίχτυ από πατάτες, είδαν ένα πανέμορφο μωρουδίστικο μουσουδάκι. Ένα κουταβάκι με απίστευτα μάτια. Κουνούσε την ουρά του από τη χαρά και ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά.
Άλλη μια ανθρώπινη βαρβαρότητα. Ποιος μπορεί να έβγαλε τέτοιο μίσος σε ένα αθώο πλάσμα; Δυστυχώς έχουμε γεμίσει από τέτοιους.
Ο μικρούλης πήγε στον κτηνίατρο. Ευτυχώς είναι υγιέστατος, μόλις 2 μηνών, και θα γίνει μεσαίου μεγέθους (μοιάζει με ημίαιμο πίτμπουλ).
Όμως δεν έχει πού να πάει. Πρέπει να του βρούμε ένα σπιτάκι. Βοηθήστε να σωθεί με μια υιοθεσία.
Καλέστε για τον Τοσοδούλη στο τηλ: 6936 103 202.
ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων


Πηγή

Διαβάστε επίσης: