Οι αθλητές της ΚΑΕ Λάρισας στηρίζουν το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας και ποζάρουν με αδεσποτάκια

January 13, 2021

Οι αθλητές της ΚΑΕ Λάρισας στηρίζουν το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας και ποζάρουν με αδεσποτάκια

Διαφ.

Οι μέρες που έρχονται είναι ξεχωριστές για όλους μας, αφού οι γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να είναι κάπως διαφορετικές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Με γνώμονα την υγεία όλων, αλλάζει προσωρινά ο τρόπος που περνάμε τις Άγιες μέρες, αλλάζει ο τρόπος της διασκέδασής μας, μέχρι και η συχνότητα που βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αυτό που δεν επιδέχεται καμία αλλαγή, παρά τις συνθήκες, είναι τα συναισθήματά μας προς τους ανθρώπους που αγαπάμε, αλλά και η άδολη αγάπη που μας προσφέρουν τα ζώα και κυρίως τα σκυλιά, τα οποία μένουν αδέσποτα δίχως να έχουν ευθύνη, και αναζητούν στέγη από μία υπεύθυνη οικογένεια που θα τα φροντίσει και εκείνα θα τους μάθουν τον τρόπο να αγαπάς κάποιον τυφλά.

Ο γνωστός ηθοποιός κ. Αντώνης Αντωνίου, σε μία συγκλονιστική σκηνή, μιλά για την άδολη αγάπη των σκύλων: «Η πραγματική αγάπη είναι να αγαπάς κάποιον τυφλά και απόλυτα αδιαφορώντας για το πώς σου φέρεται ή τι σου έχει κάνει. Η αγάπη πρέπει να είναι αυτόφωτη να έχει τη δικιά της ζωή και να μην τρέφεται από τις πράξεις του άλλου. Για να αγαπάς λοιπόν έτσι ή σκύλος πρέπει να είσαι ή γονιός».

Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να αναλάβεις την ευθύνη και να σώσεις μία ζωή που θα φωτίσει τη δική σου, επικοινώνησε με το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) για να προσθέσεις κάτι μοναδικό στην καθημερινότητά σου, την αγάπη!

Πληροφορίες:

Βασικοί σκοποί του Σωματείου είναι η περίθαλψη, η προστασία και η θεραπεία των αδέσποτων ζώων, καθώς και η προσφορά τους σε οικογένειες με σκοπό την υιοθεσία εφ’ όρου ζωής του ζώου και την ευζωία του.

Ειδικότερα, ο σκοπός του Σωματείου είναι:

1) Η παροχή προστασίας προς τα αδέσποτα ζώα από θανάτωση, βασανισμό, κακομεταχείριση, εκμετάλλευση και γενικά κακοποίησή τους.

2) Η περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, η οποία θα συνίσταται σε θεραπεία των ιάσιμων ασθενειών, στον εμβολιασμό τους και την αποπαρασίτωσή τους.

3) Η στείρωση των αδέσποτων ζώων.

4) Η φροντίδα για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων από άτομα που αποδεδειγμένα μοιράζονται αισθήματα σεβασμού και αγάπης για τα ζώα και παράλληλα συναισθάνονται την ευθύνη που απαιτεί η φροντίδα τους.

5) Η διαπαιδαγώγηση του κοινού σε θέματα φιλοζωίας με διαλέξεις, σεμινάρια, δημοσιεύσεις, μελέτες και λοιπούς νόμιμους και πρόσφορους τρόπους.

6) Η συνεργασία με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, νοσοκομεία και ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., ή και με άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σε τομείς σχετικούς με τους σκοπούς του Σωματείου.

Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa)

* Τα σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες με τους καλαθοσφαιριστές της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, διατίθενται επίσης για υιοθεσία!

Πηγή: https://paidis.com/

Διαβάστε επίσης: