Ψάχνει σπίτι η μικρόσωμη Καρδούλα που κάηκε και έμεινε τυφλή από τις φωτιές στη Μόρια Μυτιλήνης

January 14, 2021

Ψάχνει σπίτι η μικρόσωμη Καρδούλα που κάηκε και έμεινε τυφλή από τις φωτιές στη Μόρια Μυτιλήνης

Διαφ.

Η Καρδούλα είναι μια ταλαιπωρημένη σκυλίτσα που αξίζει όλη την αγάπη μας. Αδεσποτάκι, όπως μαθαίνουμε από τη σελίδα της Κιβωτού Μυτιλήνης, Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece,  που ζούσε στο καταυλισμό στη Μόρια της Λέσβου, διασώθηκε από τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέστρεψαν τελείως τις δομές και ανάγκασαν τους πρόσφυγες να μετακομίσουν σε άλλο μέρος.

Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου έμεινε για 3 εβδομάδες καθώς τα πράγματα ήταν σοβαρά. Δυστυχώς η σκυλίτσα έμεινε τυφλή από το ένα μάτι, το δεξί, και έχει και ελάχιστη όραση στο αριστερό. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατον να επιβιώσει στο δρόμο.

Η ταλαιπωρημένη Καρδούλα φιλοξενείται προσωρινά και ψάχνει το μόνιμο σπίτι της. Τα αυτάκια της, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, έχουν καεί αλλά το τρίχωμά της σιγά σιγά επανέρχεται.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό ζωάκι που θέλει χώρο να τρέχει και να παίζει. Είναι φιλικότατη με τους ανθρώπους αλλά λίγο επιθετική στα άλλα σκυλιά. Οι εθελοντές της Κιβωτού κάνουν έκκληση να βρεθεί κάποιος που θα την αγαπήσει, (με ανοιχτό χώρο κατά προτίμηση), καθώς αυτό θα βοηθήσει πολύ στην περίπτωσή της. Θα δοθεί φυσικά με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπαρισμένη. Είναι 1-2 ετών και μόνο 9 κιλάκια.

Επικοινωνήστε με την Κιβωτό Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: