Σέρρες: Εθελοντές απεγκλώβισαν αλεπουδίτσα που είχε πέσει σε μια τεράστια δεξαμενή εργοταξίου (εικόνες)

January 14, 2021

Σέρρες: Εθελοντές απεγκλώβισαν αλεπουδίτσα που είχε πέσει σε μια τεράστια δεξαμενή εργοταξίου (εικόνες)

Διαφ.

Μια ευχάριστη είδηση διαβάζουμε στη σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ , η οποία αναφέρεται σε μια πρόσφατη διάσωση ζώου.
Πρόκειται για μια μικρή αλεπουδίτσα που είχε πέσει μέσα στην τεράστια δεξαμενή του εργοταξίου πίσω από το ΜΕΤΡΟΝ στη βιομηχανική περιοχή Σερρών! Το άτυχο ζώο πιθανότατα να είχε εγκλωβιστεί μετά από πτώση. Ο άνθρωπος που το εντόπισε το είδε να γυρνάει πανικόβλητο μην μπορώντας να βρει διέξοδο από το διπλανό κτίριο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν εθελοντές του ΦΟΣ και της vets in action και μαζί με τον υπεύθυνο του εργοταξίου πήγαν στο χώρο για να δουν πώς θα βγάλουν το ζώο. Άπλωσαν λοιπόν ειδικό πανί για να μπορέσει η αλεπουδίτσα να γαντζωθεί και να σκαρφαλώσει προς την κορυφή της δεξαμενής αφού η γλιστερή επιφάνεια στα τοιχώματα δεν τη βοηθούσε για αναρρίχηση με αποτέλεσμα να πέφτει ξανά και ξανά κάτω. Και φυσικά κάποια στιγμή κουράστηκε από τις προσπάθειες και κοιτούσε απελπισμένη τους εθελοντές μην μπορώντας να κουνηθεί.
Στη συνέχεια της έριξαν και κροκέτες για να μυρίσει και να έρθει. Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν καλύτερα. Η αλεπουδίτσα τα κατάφερε, βγήκε και απέδρασε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: