Διασώθηκε ο σκύλος που είχε παγιδευτεί σε ρέμα στα Γιαννιτσά, με την αλυσίδα του να έχει πιαστεί στο βυθό

January 22, 2021

Διασώθηκε ο σκύλος που είχε παγιδευτεί σε ρέμα στα Γιαννιτσά, με την αλυσίδα του να έχει πιαστεί στο βυθό

Διαφ.
Έπιτυχής ήταν η διάσωση ενός σκύλου στα Γιαννιτσά, που βρισκόταν σε ρέμα κοντά στον Πλατανότοπο των Γιαννιτσών. Το ζώο έσερνε κομμένη αλυσίδα που είχε σκαλώσει στο σύρμα του πυθμένα του ρέματος. Στο σημείο πήγαν εθελοντής του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών-Δήμου Πέλλας,  η Πυροσβεστική και οι δύο αρμόδιοι για τα αδέσποτα υπάλληλοι του δήμου, που ήταν εξοπλισμένοι με το απαραίτητο ...

Έπιτυχής ήταν η διάσωση ενός σκύλου στα Γιαννιτσά, που βρισκόταν σε ρέμα κοντά στον Πλατανότοπο των Γιαννιτσών. Το ζώο έσερνε κομμένη αλυσίδα που είχε σκαλώσει στο σύρμα του πυθμένα του ρέματος.

Στο σημείο πήγαν εθελοντής του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών-Δήμου Πέλλας,  η Πυροσβεστική και οι δύο αρμόδιοι για τα αδέσποτα υπάλληλοι του δήμου, που ήταν εξοπλισμένοι με το απαραίτητο εργαλείο, αλλά και τις απαραίτητες γνώσεις, για τη σωστή προσέγγιση και απελευθέρωση του ζώου. Ο σκύλος, μετά από την περιπέτεια, το φόβο και το κρύο, είναι πλέον ελεύθερος!

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών-Δήμου Πέλλας ευχαριστεί την Πυροσβεστική Γιαννιτσών, τους υπαλλήλους του Δήμου Μπογδάνη Γεώργιο, Τριανταφυλλίδου Κική, Ξωνίδη Γιάννη και το Σύλλογο Ζωόφιλων για τη διαχείριση του περιστατικού και τους Μπουλούκο Ιωάννη και Γιαλαμούδη Σιδέρη για την άμεση προσέλευση και απελευθέρωση του ζώου!

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών-Δημου Πελλας στις Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

 


Πηγή

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: