Αναρρώνει το σκυλάκι που βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα με εγκαύματα στο σώμα στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου

January 22, 2021

Αναρρώνει το σκυλάκι που βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα με εγκαύματα στο σώμα στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου

Διαφ.

Η φετινή χρονιά δυστυχώς ξεκίνησε με πολλές κακοποιήσεις ζώων σε όλη την Ελλάδα. Οι φόλες και οι πυροβολισμοί είναι σε καθημερινή βάση. Σπάνια ο δράστης συλλαμβάνεται και τιμωρείται. Ο λόγος; Δεν μιλάει κανείς. Οι δήμοι δεν νοιάζονται και η αστυνομία-σε πολλές περιπτώσεις- δεν πολυασχολείται. Η σιωπή όμως είναι συνενοχή.

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου η Ελπίδα https://www.facebook.com/protectstray/ ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο περιστατικό, που δείχνει ξεκάθαρα ότι η κακία του ανθρώπου δεν έχει τέλος. Ένα σκυλάκι τριών μηνών βρέθηκε πεταμένο, μαζί με το αδερφάκι του, και καμένο σε ρέμα στην Πεντάλοφο. Τα τραύματά του μεγάλα και σοβαρά. Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, αντιβιώσεις και ειδικές αλοιφές για τα εγκαύματα. Το πόσο θα πόνεσε δεν θέλουμε να το σκεφτούμε.

Το σκυλάκι φαίνεται ότι αναρρώνει. Όμως θα πάρει αρκετό καιρό αυτό. Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να βρεθεί αυτός που το έκανε. Σε ένα τέτοιο μικρό μέρος δεν γίνεται να μη γνωρίζουν κάποιοι. Η σιωπή, έχουμε πει, είναι συνενοχή.

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου.  https://www.facebook.com/protectstray/photos/pcb.542512879728423/542512633061781/?type=3&theater


Πηγή

Διαβάστε επίσης: