Η θλιμμένη Βέλβετ ζει από κουτάβι σε κλουβί- Πρόσφατα την πήραν αλλά την πήγαν πίσω λόγω αλλεργίας- Κάποιος για αυτή;

January 23, 2021

Η θλιμμένη Βέλβετ ζει από κουτάβι σε κλουβί- Πρόσφατα την πήραν αλλά την πήγαν πίσω λόγω αλλεργίας- Κάποιος για αυτή;

Διαφ.

Πρόσφατα είχαμε κάνει έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για μια υπέροχη σκυλίτσα, τη γλυκιά Βέλβετ.
Η Βέλβετ με τη λαμπερή, βελούδινη γούνα. Μια φιλική σκυλίτσα που τρέχει για χάδια μόλις σε δει. Ένας απίστευτος χαρακτήρας που αναζητάει ένα σπίτι να ζήσει. Να φύγει από το κλουβί. Γιατί το σπίτι της από κουταβάκι είναι ένα κλουβί.???? Και είναι θλιμμένη.
Όμως κανείς δεν την είχε θελήσει. Το μαύρο χρώμα είναι απαγορευτικό για πολλούς. Δεν είχε χτυπήσει ούτε ένα τηλέφωνο για αυτή. Και δεν υπάρχει πουθενά αλλού να πάει. Μόνο το κλουβί. Είναι 3 ετών και δεν έχει ζήσει κάτι άλλο από το κλουβί. Δεν είναι αδικία αυτό; Να κρίνουμε ένα ζώο από το χρώμα του; Ξέρετε ποια είναι η πραγματικότητα; Τα μαύρα σκυλιά είναι τα ομορφότερα σκυλιά. 
Και όμως το θαύμα έγινε. Πριν από λίγες μέρες κάποιοι θέλησαν να την πάρουν και να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Όλοι χαρήκαμε. Επιτέλους θα ζούσε μια ζωή όπως της άξιζε. Υπάρχει μεγαλύτερο δώρο;
Η σκυλίτσα πήγε στο σπίτι και ξεκίνησε χαρούμενη τη ζωή της. Δυστυχώς αυτό δεν κράτησε για πολύ. Αυτοί που την πήραν αποφάσισαν να την επιστρέψουν πίσω. Λόγω αλλεργίας.
Η Βέλβετ επέστρεψε στο κλουβί. Και πάλι θλιμμένη. Είναι εκεί και περιμένει. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στα Κύμινα-Μάλγαρα του Δήμου Δέλτα.  Καλέστε εδώ  6936 103 202 ή μιλήστε με τους εθελοντές ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων 

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: