Η σκυλίτσα αυτή ζει θλιμμένη μέσα σε ένα κλουβί- Υπάρχει ένα σπίτι που θα την αγαπήσει;

February 24, 2021

Η σκυλίτσα αυτή ζει θλιμμένη μέσα σε ένα κλουβί- Υπάρχει ένα σπίτι που θα την αγαπήσει;

Διαφ.

Έχουμε πολλές φορές γράψει και θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τα ζώα που ζουν σε κλουβιά. Είτε σε κυνοκομεία είτε σε άλλους χώρους και αναζητούν ένα χάδι και μια οικογένεια. Για να μη ζήσουν όλη τους τη ζωή στο κλουβί. Δυστυχώς αμέτρητα ζώα ζουν και πεθαίνουν σε ένα κλουβί περιμένοντας.

Ένα τέτοιο υπέροχο ζωάκι, που έχει ανάγκη από ανθρώπινη παρέα, είναι και το Μπεζεδάκι, μια θηλυκή όμορφη σκυλίτσα. Το Μπεζεδάκι υπήρξε αδέσποτο στην περιοχή Μάλγαρα- Κύμινα και κινδύνευε στους δρόμους. Η περιοχή, όπως άλλωστε και οι περισσότερες περιοχές στη χώρα μας, είναι εντελώς εχθρικές για τα αδέσποτα. Όσοι ασχολούμαστε με αυτά το γνωρίζουμε καλά.

Το Μπεζεδάκι κινδύνεψε και έπρεπε να φύγει από το δρόμο. Οι εθελοντές της ομάδας ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων το πήραν για να το σώσουν. Δεν υπήρχε όμως χώρος για να πάει. Και έτσι πήγε σε φιλοξενία, όπου την περισσότερη ώρα της μέρας την περνάει μέσα σε κλουβί. Είναι όμως κρίμα. Δεν είναι ζωή αυτή για ένα σκυλάκι. Δείτε τα μάτια της. Είναι θλιμμένα. Μια στρογγυλούλα, υπέροχη και γλυκιά σκυλίτσα που αναζητάει μια αγκαλιά για να μπει και να νιώσει ασφάλεια.

Είναι περίπου 4 ετών και μόλις 10 κιλά. Ας ανοίξει κάποιος το σπίτι του για αυτή. Ας της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν θέλετε το Μπεζεδάκι, μιλήστε με τους εθελοντές της ομάδας. Ας τη βγάλουμε από το κλουβί. ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946 654 800


Πηγή

Διαβάστε επίσης: