Πιστός σκύλος δεν σταματάει να αγκαλιάζει το αφεντικό του που έπεσε από τη σκάλα ούτε όταν έρχονται οι πρώτες βοήθειες!

March 2, 2021

Πιστός σκύλος δεν σταματάει να αγκαλιάζει το αφεντικό του που έπεσε από τη σκάλα ούτε όταν έρχονται οι πρώτες βοήθειες!

Διαφ.



Αν σώσεις έναν σκύλο, τότε θα σε σώσει κι εκείνος. Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωση του Jesus Hueche και του σκύλου του, Tony. «Μια μέρα τον βρήκαμε στον δρόμο και τον υιοθετήσαμε, του δώσαμε αγάπη, φαγητό και πλέον είναι μέλος της οικογένειας μας», είπε. «Για μένα είναι σαν γιος μου.» Ο Tony αγαπάει πολύ τον Jesus και το απέδειξε όταν ο Jesus χτύπησε.




Ο Jesus κλάδευε ένα δέντρο μπροστά στο σπίτι του, όταν γλίστρησε και έπεσε. Έπεσε από ύψος 1,80 μέτρα πάνω στο τσιμέντο και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

23

Όταν έφτασαν οι διασώστες, βρήκαν τον Jesus με καλή παρέα – ο πιστός του σκύλος, Tony, αρνούνταν να φύγει από το πλευρό του. Σαν καλός σκύλος, ο Tony ξάπλωσε πάνω στον Jesus για να τον κρατήσει ζεστό και ασφαλή.

24



Ακόμα και όταν οι διασώστες περνούσαν στον Jesus αυχενικό στήριγμα, ο Tony ξάπλωσε πάνω στον ιδιοκτήτη του για να τον κάνει να νιώσει άνετα. Τι καλός σκύλος!

25

Και όταν οι διασώστες έβαλαν τον Jesus μέσα στο ασθενοφόρο, ο Tony ήταν έτοιμος να πάει μαζί τους. Ευτυχώς, ο Jesus δεν χτύπησε σοβαρά και μετά από σύντομη νοσηλεία, είναι πάλι κοντά στον Tony.



26

Μια εκπληκτική ιστορία που αποδεικνύει πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπους, δεν συμφωνείτε;

Credit: diply.com




Πηγή

Διαβάστε επίσης: